Camping L'Océan Breton

Loctudy, Finistère

Een verwarmd zwemparadijs van 2000 m² met glijbanen en overdekt zwembad, op 5 minuten van het strand

8.3 10 780 scores Recensies

Uw vakantie op camping
L'Océan Breton

_

Kies voor een vakantie in het authentieke Bretagne! Yelloh! Village L’Océan Breton, op nog geen 5 minuten van het strand van Lesconil, biedt alle gelegenheid om de tradities en het karakteristieke landschap van de Bretonse kuststreek te ontdekken. U vindt er alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie: een ruime keuze aan topaccommodaties, een groot verwarmd zwemparadijs met glijbanen, twee overdekte baden en een gevarieerd aanbod van diensten en activiteiten voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er op camping L’Océan Breton animatieclubs. Een campingvakantie in de Finistère is dé gelegenheid om het rustieke Bretagne te leren kennen, met zijn straffe zeewind, zijn vissers en zijn legenden.

Onze pluspunten

 • Overdekt en verwarmd zwembad met een temperatuur tussen 25 en 30°C
 • Rust in het boom- en bloemrijke park van het landhuis met ruime en landschappelijke kampeerplaatsen
 • Aan de oceaan: gelegen op een schiereiland omringd door een zeearm vlakbij de stranden
 • Een park met klimparcours door de bomen voor het hele gezin
Open van 08/04/2017 tot 03/09/2017
Onze receptie: +33 (0)2 98 82 23 89

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten
 • Activiteiten

Yelloh! Village L'Océan Breton op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Yelloh! Village L’Océan Breton ligt in een groen domein op 5 minuten van het strand en heeft twee overdekte en verwarmde zwembaden en één buitenbad met glijbanen. Zwemliefhebbers kunnen er hun hart ophalen! Beleef een echte watervakantie in Bretagne!

Wellness

Meer weten?

De vakantie is het moment bij uitstek om het er eens lekker van te nemen en het wellnesscentrum op camping L'Océan Breton is daarvoor de ideale plek. Alles is er daar op gericht om u een weldadige ontspanning te bezorgen. De schoonheidsspecialistes weten precies wat uw lichaam nodig heeft en geven u een behandeling op maat.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Ook kinderen vinden op camping L'Océan Breton alles wat ze nodig hebben voor een droomvakantie! Speciaal voor hen zijn er animatieclubs waar ze onder begeleiding van een toegewijd team nieuwe artistieke of sportieve activiteiten kunnen ontdekken.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Profiteer van uw vakantie op camping L'Océan Breton om u te ontspannen of uw favoriete sport te beoefenen: aquagym, waterpolo, basketbal of tennis. Keuze genoeg. Er zijn uitgebreide sportvoorzieningen. Of u nu een geroutineerd sportbeoefenaar bent of eerder op zoek bent naar ontspanning: hier vindt u alles wat u nodig heeft.

Diensten

Meer weten?

In Yelloh! Village L'Océan Breton stelt het voltallige personeel alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een uitgebreid aanbod van diensten en voorzieningen zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Er zijn onder meer winkels en een restaurant en uiteraard kunt u terecht voor toeristische informatie.

In de omgeving

Meer weten?

Een vakantie in Yelloh! Village L'Océan Breton is de ideale gelegenheid om de charmes van Bretagne te ontdekken. De schoonheid van het landschap, de rijke geschiedenis, de befaamde streekkeuken, het culturele erfgoed, de eilanden van Glénan, de Bretonse cultuur, de kust van de Finistère; het is gewoon te veel voor slechts één vakantie!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?