Camping Les Pins 

Zee Wellness-ruimte Zeilen

Troeven

 • De schoonheid van het noorden van Bretagne met zijn ongerepte natuur, steile kust en mooie stranden
 • Een verwarmd aquapark van 1000 m² voorzien van glijbanen, kinderbad en balneo en van een overdekt verwarmd zwembad van 250 m²
 • Een groene, boomrijke camping met veel charme

Voor je kinderen

Creatieve, sportieve en gevarieerde activiteiten onder begeleiding van ervaren animatoren worden voorgesteld aan je kinderen. Zo maken ze al spelend nieuwe vrienden.
Twee verwarmde kinderbaden en een speelzone zijn uitsluitend bestemd voor de allerkleinsten

 • Club Kids: 5-7 jaar
 • Club Juniors: 8-12 jaar
Beloningen

Vakantiewoningen, camping Les Pins

Op de roze zandstenen kliffen van de Cap d' Erquy strekt het Yelloh! Village Les Pins zich uit over een zacht hellend terrein in een aangenaam dennenbos. Bij ons vind je kwaliteitsvolle accommodaties, aangename kampeerplaatsen en een ontspannen sfeer. Ons enthousiaste team stelt je gevarieerde activiteiten voor, voor klein en groot. Een verwarmd overdekt zwembad en een mooie aquaruimte met verwarmd zwembad, kinderbad en solarium wachten op u... voor een echte vakantie!
In de omgeving heb je keuze te over: fijne zandstranden, watersporten, wandelingen. Erquy biedt zowel rust als gezelligheid op een authentieke site. Tijdens een verblijf bij ons maak je kennis met de ziel van Bretagne met zijn weilanden en kliffen, dorpjes, traditionele feesten en gastronomie.

Nieuwigheden

Nieuwe accommodaties en een nieuwe   Lady

Activiteiten ter plaatse

Een fantastisch verwarmd aquapark van 1000 m² en een verwarmd overdekt zwembad van 250 m², en voor de kinderen verwarmde baden met glijbanen, een peuterbad en golfslagbaden. Kom lekker ontspannen! Sporten of relaxen: aquagym, tennis, waterpolo, tafeltennis, darts, tafelvoetbal, petanque, in alle gezelligheid.
Je kan ook van de vakantie profiteren om wat aan je conditie te doen. Wij beschikken over een hammam en een sportzaal. 's Avonds stellen wij een gevarieerd animatieprogramma voor, van karaoke tot thema-avonden.

Activiteiten in de buurt

Op 10 min van het strand Le Guen vind je een hele waaier aan activiteiten op het vasteland of in het water. Van zeilen tot zeekajakken over een initiatie diepzeeduiken. Strandvissen bij laagwater en zwemmen staan ook op het namiddagprogramma. Je kinderen zullen in de wolken zijn. Verder zijn er de schoonheid van het noorden van Bretagne met zijn mooie kreken, fijne zandstranden, ongerepte natuur en eindeloze wandelingen langs het Douanepad. En niet te vergeten het golfterrein, de midgetgolf en het klimparcours in de bomen, ... aan jou de keuze.

Onze diensten

Opdat jij tijdens de vakantie zou kunnen ontspannen, hebben wij aan alles gedacht. Van de wasserette tot de babykit over de verhuur van lakens en uiteraard ook het restaurant waar je kan genieten van Sint-Jakobsschelpen, de lokale specialiteit, en afhaalmaaltijden. En er is ook nog een sfeervolle pub!

De laatste beoordelingen van camping
Les Pins

7,5/ 10
 Alle beoordelingen van camping Les Pins
928 scores
Marlies
De Werverhsoof
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

 • van 05/07/2015
  tot 12/07/2015

 • In huuraccommodatie

 • Met kinderen

prima cottages al stonden ze wel redelijk dicht op elkaar en zijn ze nogal gehorig. Animatie was erg op de fransen gericht, dit geldt ook voor het overige personeel. Er sprak slechts 1 persoon engels. Kinderen namen daardoor niet aan de activiteiten deel wat erg jammer was. Buitenzwembad was erg koud. Zou volgens brochure 26 graden zijn standaard maar dit was niet het geval. Gelukkig nog wel een binnenzwembad.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ine
De Vrasene
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

 • van 08/07/2015
  tot 15/07/2015

 • In huuraccommodatie

 • Met kinderen

Super ligging (rustig en toch overal dichtbij).
Dichtbij Erquy, mooie wandeltochten in de buurt.
Mooie, nieuwe caravan met alle luxe.
Verzorgd park.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Francis
De Heppen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

 • van 01/07/2015
  tot 09/07/2015

 • In huuraccommodatie

 • Met kinderen

Super vakantie met ons zessen gehad.Mooi,proper huisje.Enige minpunt was dat de tv niet werkte en dat de lamp op het toilet stuk was en dat ik daar 4 keer ben om moeten vragen,maar voor de rest was alles wel ok
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Te bezoeken
Toegang en plan Les Pins
86 rue des moulins
Le Guen – Av Léon Hamonet

22430 ERQUY
FRANKRIJK
+33 (0)2 96 72 31 12

Reserveringscentrale :
+33(0)4 66 739 739

Erquy, 1 km
Luchthaven van Dinard, 39 km
Station van Saint-Brieuc , 33 km

Reserveer uw vlucht : bravofly
Huur een wagen bij onze partner : Huur een wagen bij onze partner Car Trawler