Camping Club

Camping Les Pins 

Zee Wellness-ruimte

Onze troeven

 • De schoonheid van het noorden van Bretagne met zijn ongerepte natuur, steile kust en mooie stranden
 • Een verwarmd aquapark van 1000 m² voorzien van glijbanen, kinderbad en balneo en van een overdekt verwarmd zwembad van 250 m²
 • Een groene, boomrijke camping met veel charme

Voor je kinderen

Creatieve, sportieve en gevarieerde activiteiten onder begeleiding van ervaren animatoren worden voorgesteld aan je kinderen. Zo maken ze al spelend nieuwe vrienden.
Twee verwarmde kinderbaden en een speelzone zijn uitsluitend bestemd voor de allerkleinsten

 • Club Kids: 5-7 jaar
 • Club Juniors: 8-12 jaar
Beloningen

Vakantiewoningen, camping Les Pins

Op de roze zandstenen kliffen van de Cap d' Erquy strekt het Yelloh! Village Les Pins zich uit over een zacht hellend terrein in een aangenaam dennenbos. Bij ons vind je kwaliteitsvolle accommodaties, aangename kampeerplaatsen en een ontspannen sfeer. Ons enthousiaste team stelt je gevarieerde activiteiten voor, voor klein en groot. Een verwarmd overdekt zwembad en een mooie aquaruimte met verwarmd zwembad, kinderbad en solarium wachten op u... voor een echte vakantie!
In de omgeving heb je keuze te over: fijne zandstranden, watersporten, wandelingen. Erquy biedt zowel rust als gezelligheid op een authentieke site. Tijdens een verblijf bij ons maak je kennis met de ziel van Bretagne met zijn weilanden en kliffen, dorpjes, traditionele feesten en gastronomie.

Activiteiten ter plaatse

Een fantastisch verwarmd aquapark van 1000 m² en een verwarmd overdekt zwembad van 250 m², en voor de kinderen verwarmde baden met glijbanen, een peuterbad en golfslagbaden. Kom lekker ontspannen! Sporten of relaxen: aquagym, tennis, waterpolo, tafeltennis, darts, tafelvoetbal, petanque, in alle gezelligheid.
Je kan ook van de vakantie profiteren om wat aan je conditie te doen. Wij beschikken over een hammam en een sportzaal. 's Avonds stellen wij een gevarieerd animatieprogramma voor, van karaoke tot thema-avonden.

Activiteiten in de buurt

Op 10 min van het strand Le Guen vind je een hele waaier aan activiteiten op het vasteland of in het water. Van zeilen tot zeekajakken over een initiatie diepzeeduiken. Strandvissen bij laagwater en zwemmen staan ook op het namiddagprogramma. Je kinderen zullen in de wolken zijn. Verder zijn er de schoonheid van het noorden van Bretagne met zijn mooie kreken, fijne zandstranden, ongerepte natuur en eindeloze wandelingen langs het Douanepad. En niet te vergeten het golfterrein, de midgetgolf en het klimparcours in de bomen, ... aan jou de keuze.

Onze diensten

Opdat jij tijdens de vakantie zou kunnen ontspannen, hebben wij aan alles gedacht. Van de wasserette tot de babykit over de verhuur van lakens en uiteraard ook het restaurant waar je kan genieten van Sint-Jakobsschelpen, de lokale specialiteit, en afhaalmaaltijden. En er is ook nog een sfeervolle pub!

De laatste beoordelingen van camping
Les Pins

7,4/ 10
 Alle beoordelingen van camping Les Pins
954 scores
Joost
De Rotterdam
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

 • van 01/09/2015
  tot 11/09/2015

 • In huuraccommodatie

 • Zonder kinderen

Lid van het
getrouwheidsprogramma

We kregen zomaar een upgrade van een Flores naar een prachtig chalet, dus dat was fantastisch !
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Sonja
De Wuustwezel
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

 • van 12/08/2015
  tot 19/08/2015

 • In huuraccommodatie

 • Met kinderen

Het zwembad en de ruimte rondom is veel te klein. Het is er steeds veel te druk en je hebt geen ligstoel of ook geen plaats om je handdoek op de grond te leggen.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Edwin
De Oostkapelle
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

 • van 02/08/2015
  tot 23/08/2015

 • Op kampeerplaats

 • Met kinderen

Lid van het
getrouwheidsprogramma

De service bij de zwembadbar was beneden alle peil.het duurde lang eer je kon bestellen en als er een bekende van de barmedewerkers kwam gingen ze daar uitgebreid mee kletsen.
Dat er laat op de avond en in de nacht patrouillerende bewaking is hebben wij als een groot pluspunt ervaren anders hangt de jeugd ook maar verveeld rond bij de toiletgebouwen of haalt andere rottiheid uit.
Het toezicht bij ht zwembad was prima en dat je een zwembroek aan moet i.p.v. een short vind ik geweldig.zo voorkom dat er enkele viezerds in hun onderbroek gaan zwemmen en het zwembad is geen wasmachine
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Te bezoeken
Toegang en plan Les Pins
86 rue des moulins
Le Guen – Av Léon Hamonet

22430 ERQUY
FRANKRIJK
+33 (0)2 96 72 31 12

Erquy, 1 km
Luchthaven van Dinard, 39 km
Station van Saint-Brieuc , 33 km

Reserveer uw vlucht : bravofly
Huur een wagen bij onze partner : Huur een wagen bij onze partner Car Trawler