Camping Badoca Park

Hebt u al gehoord van Badoca Park in Portugal? Neen? Dan is het de hoogste tijd om er een kijkje te nemen! We vertellen u er alles over … of toch bijna alles.

Focus op Badoca Park! Dit thematisch dierenpark in Vila Nova de Santo André weet de hele familie te boeien. Het 90 hectare grote domein is de thuis van 500 wilde dieren. Maar liefst 45 soorten leven hier in semivrijheid. U kunt niet alleen dicht bij de dieren komen, maar u kunt ze zelfs aaien. Schitterend, toch? Vergeet in geen geval uw fototoestel om deze onvergetelijke momenten te vereeuwigen.

 

Wat staat er op het programma? Dankzij de verschillende attracties bent u de hele dag in contact met de natuur en ontdekt u alles over het leven van de dieren. Verken het eiland Madagascar en ontmoet er de maki’s, observeer de chimpansees en bavianen op de grote primateneilanden, wandel door het tropisch woud, beleef dolle pret met de African Rafting … En waarom waagt u zich niet aan het Safari-avontuur, een verbazingwekkende reis door de natuur op zoek naar wilde dieren? Mis ook de roofvogelshow niet. Badoca Park weet met tal van attracties de hele familie te boeien. Laat u verrassen en mis er niets van!

 

https://badoca.com/en/

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×