Camping Boomklimpark ‘Accroche-toi aux Branches’

Zin om met de hele familie van de buitenlucht te genieten tijdens een sportief uitje? Ontdek in Vallon-Pont-d’Arc het boomklimpark ‘Accroche-toi aux Branches’ en beleef een vakantie van hoog niveau!

Campingvakantie Accroche-toi aux Branches

In het hart van de beroemde en onvolprezen Gorges de l’Ardèche kunt u uw kleine clan verrassen met een sensationeel uitje in het park ‘Accroche-toi aux Branches’. Dit immense boomklimpark ligt te midden van de natuur en vormt een fantastisch speelterrein voor groot en klein. De dingen werden hier echt groots aangepakt: 150 klimworkshops, 10 parcoursen met stijgende moeilijkheidsgraad, meer dan 1.600 meter tokkelbanen… Alle liefhebbers van 6 tot 99 jaar wezen gewaarschuwd: hou u vast aan de takken van de bomen want het avontuur gaat beginnen!

 

Camping Accroche-toi aux Branches

Bent u een beginner? Kies dan voor het roze parcours. Doorgewinterde klimmers en sportfanaten kunnen zich aan het zwarte parcours wagen. Aan afwisseling geen gebrek overigens: probeer de 210 meter lange reuzetokkelbaan uit of kies voor de Base Jump en spring van meer dan 12 meter hoog naar beneden. We garanderen u alvast piekende adrenalineniveaus en dolle pret! En voor de kinderen dan? Geen paniek! Zij kunnen zich uitleven op een aangepast parcours. Beleef dus in alle veiligheid een avontuurlijke dag en geniet ten volle van uw campingvakantie in de Ardèche!

 

Les Mazes - Près Rocher

07150 Vallon-Pont-d'Arc

www.accrochetoiauxbranches.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×