Camping Côte de Granit Rose

Brengt u uw volgende vakantie in Bretagne door? Neem dan beslist een kijkje bij de Côte de Granit Rose. Heerlijk voor een verrassend en avontuurlijk dagje uit met de familie! Ontdek snel wat u allemaal mag verwachten …

Focus op de Côte de Granit Rose! U vindt de Côte de Granit Rose in het departement Côtes-d’Armor. Deze kuststrook, die van Perros-Guirec tot Trébeurden loopt, geldt als het mooiste stukje natuur van heel Bretagne. Klinkt alvast goed, niet? De rozige rotsformaties waaraan het gebied zijn naam dankt, ontstonden miljoenen jaren geleden uit gestold magma.

Wist u dit? In de hele wereld is slechts op drie plaatsen graniet met deze kleur te vinden: hier in Bretagne, in Corsica en in China. Ongelooflijk, toch?

 

Wat staat er op het programma? 10 km ongerepte natuur met steile rotsen uit roos graniet: heerlijk om te wandelen, te fietsen of te kanoën. Wilt u niets van de Côte de Granit Rose missen, download dan de app ‘Granit Rose Tour’ die u aan de hand van 3 ontdekkingsparcoursen en 8 thematische parcoursen langsheen 40 hotspots loodst. De hele familie geniet er met volle teugen van! Deze kuststrook is heus een omweg waard en mag dus niet ontbreken op uw vakantieprogramma.

 

www.bretagne-cotedegranitrose.com/fr/

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×