•  
  •  

Disneyland Parijs

Droomt uw kroost ook van een bezoek aan Disneyland Parijs? Wel, tussen droom en daad … staat in dit geval helemaal niets in de weg! U beleeft er een dag vol magie waaraan klein en groot prachtige herinneringen overhoudt.

Campingvakantie Disneyland

Klein en groot is meteen in de ban van de betoverende sfeer in dit feeërieke koninkrijk. In dit sprookjesachtige themapark in Marne-la-Vallée lopen de kids al hun favoriete helden en heldinnen tegen het lijf: Mickey Mouse, Minnie Mouse, de Disney-prinsessen, de superhelden … iedereen is van de partij, tot groot jolijt van uw kroost. Verder vindt u hier ook diverse attracties voor alle leeftijden en een massa originele, creatieve en grandioze voorstellingen.

 

Camping Disneyland

Maak een dolle rit met de Space Mountain, beleef de schrik van uw leven in de Phantom Manor, ga uw dromen achterna in Fantasyland of vlieg mee met de Peter Pan’s Flight. Maar er zijn nog tal van andere attracties voor de hele familie. Niet getreuzeld dus! De dag wordt prachtig afgesloten met de Disney-parade, een optocht waarin Mickey Mouse en al zijn vrienden meedansen op het ritme van de muziek. En de kers op de taart? Het verbluffende vuurwerk dat ’s avonds boven het kasteel losbarst! Op dromen staat geen leeftijd …

 

Disneyland Paris
77777 Marne-la-Vallée 

www.disneylandparis.fr

Laatst bezochte campings
×