Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Fort Louvois

Een niet te missen activiteit waar de hele familie van geniet? Een bezoek aan Fort Louvois natuurlijk! Bewonder de architectuur en laat u meeslepen door zijn geschiedenis.

Focus op het Fort Louvois! Dit 17de-eeuwse fort in zee is gebouwd op de rots van Bourcefranc-Le-Chapus tussen het Île d’Oléron en het Bassin de Marennes. Het fort is beschermd als historisch monument en geldt als het kleine broertje van Fort Boyard. Hoe komt u er? Bij laagtij kunt u er gewoon naartoe wandelen, bij hoogtij neemt u het best een boot. Anders wordt het zwemmen …

 

Wat staat er op het programma? Het fort verkennen natuurlijk! Reis terug in de geschiedenis en bezoek de donjon, de kazerne, het kruitmagazijn …. Wedden dat de hele familie het leuk vindt? Dankzij de observatiespelletjes voor de kleinsten en de raadseltochten voor de ouderen wordt het bovendien een ludieke en interactieve ervaring. De kids vermaken zich niet alleen opperbest, ze steken er nog wat van op ook! De sublieme setting en verrassende geschiedenis garanderen u een uniek vakantiemoment. Fort Louvois kijkt alvast uit naar uw komst!

 

 

www.fort-louvois.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×