Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

De Grotten van Lacave

Maak tijdens uw campingvakantie in de Lot een reis naar het centrum van de aarde, naar de Grotten van Lacave! Nadat u met een treintje bent afgedaald, gaat u te voet verder en kunt u de schitterendste lichteffecten bewonderen.

Camping De Grotten van Lacave

Zin in een unieke ervaring? Breng dan een bezoek aan de Grotten van Lacave! Gedurende een 1u30 durende rondleiding kunt u vanuit een treintje en vervolgens tijdens een wandeling de ongelooflijke schoonheid van deze grotten bewonderen. In de verschillende zalen, zoals de “Salle du Chaos”, de “Salle des Orgues” en de “Salle du Grand Dôme” zult u net als bij de talrijke ondergrondse meren onder de indruk zijn van de vele stalactieten en de vreemde en opmerkelijke druipsteenformaties die zich op de wanden en aan de plafonds bevinden.

 

Dankzij de bijzondere lichteffecten krijgen de grotten een toverachtige uitstraling vol optische illusies en onverwachte vormen. Zo kunt u genieten van de weerspiegeling van de rotswanden in het water of van de haast fluorescerende 2000m² grote “Salle des Merveilles”… Misschien hebt u ook wel het geluk in een van de zalen een concert bij te wonen: de akoestiek is er uitzonderlijk mooi! 

 

D23

46200 Lacave

www.vert-marine.com/grottes-de-lacave

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×