Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Het Christian Dior Museum in Granville

Ontdek tijdens uw vakantie in Normandië het Christian Dior Museum en doorgrond de geheimen van een van de beroemdste modeontwerpers van Frankrijk.

Campingvakantie Christian Dior Museum

Wie op vakantie is in Granville, mag het Christian Dior Museum niet missen, het enige museum in Frankrijk dat aan een modeontwerper is gewijd! Een cultureel hoogtepunt dat u de kans biedt om in de sporen de treden van de man die de Franse haute couture op de kaart zette. Doe in dit museum, gelegen op een klif met uitzicht over de stad, recht tegenover de Kanaaleilanden, een heleboel ontdekkingen en verwonder u op deze unieke en sprookjesachtige plek.

 

Camping Christian Dior Museum

Laat u meevoeren door de magie en de symboliek van deze plek: het museum is gevestigd in de ‘Villa Les Rhumbs’, het huis waar Christian Dior zijn jeugd heeft doorgebracht. Nu vinden in dit huis, dat van grote invloed is geweest op zijn leven en zijn stijl, talloze tentoonstellingen plaats ter herinnering aan deze grote couturier. Eindig uw bezoek met een wandeling door de schitterende bloementuin grenzend aan het beroemde Douanepad… Een moment dat ontsnapt aan de tijd.

 

Christian Dior Museum

1 Rue d'Estouteville

50400 Granville

www.musee-dior-granville.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×