Camping Ilha do Pessegueiro

Wilt u de tijd even stilzetten en op adem komen met familie of vrienden? Ontdek dan dit stukje paradijs: Ilha do Pessegueiro. We vertellen u er alles over …

Focus op Ilha do Pessegueiro! Het eiland Pessegueiro ligt aan de westkust van Portugal, ter hoogte van Porto Covo, en maakt deel uit van het natuurpark Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. Het landschap is er ontzettend mooi. Op het kleine eiland vindt u een aantal ruïnes die aan de vroegste bewoners herinneren. Bezoek bijvoorbeeld de werkplaats uit de Romeinse tijd waar vis werd gepekeld. Bepaald indrukwekkend!

 

Wat staat er op het programma? In juli en augustus kunt u de boot nemen. Via een klein kanaal brengt hij u naar het eiland. Bent u na uw bezoek in de stemming voor dolce far niente? Tegenover het eiland ligt een ongerept strand zonder drukte waar u met uw familie van de rust geniet. Het is ook de ideale plek om diverse watersporten te beoefenen: windsurfen, kanovaren, duiken … Het belooft een verrassende en afwisselende dag te worden! Op naar het eiland Pessegueiro!

 

Rua João de Deus 20, 7520-151 Sines, Portugal

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×