•  
  •  

Kasteel van Chantilly

Betoverend mooi, ongelooflijk, indrukwekkend … Woorden schieten u wellicht te kort bij uw bezoek aan het kasteel van Chantilly. Wedden dat de hele familie er weg van is? Niet te missen dus!

Campingvakantie Kasteel van Chantilly

Trakteer uzelf op een stijlvol uitje tijdens uw vakantie in het departement Oise. Bezoek het kasteel van Chantilly en waan u de hele dag in lang vervlogen tijden. Ga de prinsen van Condé en de hertog van Aumale achterna en snuister door hun appartementen. Wilt u echt alles weten over hun geschiedenis, dan wordt u op uw wenken bediend in het Condé-museum dat ook een prestigieuze collectie oude meesters herbergt.

 

Camping Kasteel van Chantilly

Blies het interieur u meteen van de sokken? Wacht tot u de buitenkant ziet! Een fantastisch park van 115 hectare nodigt uit om te wandelen. Geniet van het Grand Canal en de bloemperken van de ‘Franse’ tuin die Le Nôtre hier aanlegde, of van de uitzonderlijk mooie ‘Engels-Chinese’ tuin die de uitgebreide knowhow van zijn ontwerper illustreert. Mis ook de Grandes Ecuries (Grote Stallen) niet met het paardenmuseum en de ruitershows die van uw bezoek een unieke ervaring maken.

 

60500 Chantilly
www.domainedechantilly.com/fr

Laatst bezochte campings
×