Camping La Cité de la Mer

Als er één park in Normandië is dat u beslist niet links mag laten liggen, dan wel ‘La Cité de la Mer’. Beleef met familie of vrienden een uniek avontuur en reis naar de bodem van de zee.

Campingvakantie La Cité de la Mer

Wat dacht u van een uitstapje met familie of vrienden naar ‘La Cité de la Mer’ in Cherbourg, een niet te missen themapark dat aan de onderwateravonturen van de mens gewijd is. Wedden dat u versteld staat? De vele animatieactiviteiten in het park garanderen u een onvergetelijke dag. Maar wat er nu eigenlijk te zien is in ‘La Cité de la Mer’? We vertellen het u allemaal … of toch bijna. Bereid u alvast voor op een duik naar de bodem van de zee!

 

Camping La Cité de la Mer

Ga aan boord van de Redoutable, de grootste onderzeeër ter wereld die u kunt bezoeken. Uw kroost valt er van de ene verrassing in de andere! Vergaap u aan de meer dan 1.200 vissen in de 17 aquariums, waaronder het Aquarium Abyssal dat maar liefst 11 meter diep is. Behoorlijk indrukwekkend! En wat dacht u van het ontdekkingsparcours dat het aangrijpende verhaal van de Titanic vertelt? Uniek in Frankrijk! Kunt u er maar niet genoeg van krijgen? Afspraak dan in ‘La Cité de la Mer’ voor nog meer grote avonturen!

 

Allée du Président Menut
50100 Cherbourg-en-Cotentin

www.citedelamer.com 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×