Camping Museum van Sines en Huis van Vasco da Gama

Is Portugal de bestemming van uw volgende campingvakantie? Prima keuze! Er valt heel wat te zien, te ontdekken en te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Museum van Sines en het Huis van Vasco da Gama?

Focus op het Museum van Sines en het Huis van Vasco da Gama! Het museum opende de deuren in november 2008 en is in het prachtige kasteel van Sines ondergebracht. Neem eerst een kijkje in het kasteel en ga dan naar de zaal van de Militaire Gouverneurs waar het museum zich bevindt. Het vertelt u de geschiedenis van de stad aan de hand van archeologische overblijfselen en Visigotische stenen. Sines heeft weldra geen geheimen meer voor u! Bezoek vervolgens de ‘Torre de Menagem’ (de klokkentoren) waar zich het Huis van Vasco da Gama bevindt. De grote Portugese zeevaarder geldt als de eerste Europeaan die India per boot bereikte. En waar werd die man geboren? In Sines! Tijdens het bezoek aan dit huis verneemt u alles over zijn leven. Is het niet schitterend om het kasteel te bezoeken waarin deze beroemdheid ooit woonde?

 

U hebt het wellicht al begrepen: het Museum van Sines en het Huis van Vasco da Gama mag u niet missen tijdens uw vakantie in Portugal. Houdt u van geschiedenis en dwaalt u graag even rond in het verleden van de stad, dan vindt u het vast enig!

 

Rua João de Deus 20, 7520-151 Sines, Portugal

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×