Camping Plage du Veillon

Afspraak op het sublieme strand van Veillon tijdens uw campingvakantie in de Vendée: een feeërieke plek aan zee met een ruim aanbod aan activiteiten.

Campingvakantie Plage du Veillon

Wat zou u ervan denken om met uw hele familie neer te strijken op het mooiste strand van de Vendée? Aan de Atlantische kust bij Talmont-Saint-Hilaire beleeft u een onvergetelijke familievakantie te midden van de natuur. Neem de tijd om heerlijk te relaxen op het fijnzandstrand, speel met de kinderen in de branding, wandel door de ongerepte natuur, waag u aan de ‘pêche à pied’, beoefen één van de talloze watersportactiviteiten die op dit strand aangeboden worden… Een sportieve vakantie of dolce far niente: u vult uw vakantie in zoals u zelf wil!

 

Camping Plage du Veillon

Ontdek het sublieme landschap dat het belangrijkste natuurgebied van deze regio te bieden heeft: een schitterende kustlijn met 1 kilometer duinen, de onstuimige golven van de Atlantische Oceaan, een prachtig bos met pijnbomen en groene eiken, indrukwekkende kliffen, een ongelooflijke fauna, de monding van de Payré… Eén ding staat nu al vast: deze vakantie aan zee bij Yelloh! Village wordt er één om nooit meer te vergeten.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×