Camping Pointe Saint-Gildas

Geniet op de Pointe Saint-Gildas, in het hart van het Pays de Retz, van de frisse buitenlucht te midden van schitterende natuur!

Campingvakantie Pointe Saint-Gildas

Aan de ene kant de monding van de Loire, aan de andere kant de baai van Bourgneuf, recht tegenover het eiland Noirmoutier, met de stad Saint-Nazaire in de verte en rondom de Atlantische Oceaan … En als u tijdens uw campingvakantie met Yelloh! Village nu eens van dit schitterende panorama ging genieten? De Pointe Saint-Gildas is geclassificeerd als een regionaal natuurreservaat en is een echte uitnodiging om te reizen: voor al uw wandelwensen  is dit rotsachtige punt de gedroomde plek!

 

Camping Pointe Saint-Gildas

Langs het Douanierspad, hoog boven op de kliffen, vanaf de voormalige semafoor die nu als vuurtoren en tentoonstellingsruimte in gebruik is … Laat u betoveren door dit adembenemende uitzicht: plezierjachten die op zee varen, surfers die de golven trotseren, vissers op de pier … En als het weer wat grillig is, dan maakt de onrustige oceaan dit schouwspel alleen nog maar mooier … Waar wacht u nog op om deze bijzondere plek te ontdekken!

 

La Pointe Saint-Gildas

44770 Préfailles

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×