•  
  •  

Regionaal Natuurpark Vexin français

Kom een van de mooiste plekken van deze streek ontdekken: het Regionaal Natuurpark Vexin français, gelegen in de departementen Val-d’Oise en Yvelines. Natuur en erfgoed werken hier samen om u een uitzonderlijk schouwspel te bieden.

Campingvakantie Regionaal Natuurpark Vexin français

Het Regionaal Natuurpark Vexin français, dat is 71.000 hectare puur geluk. Prachtige, schilderachtige en authentieke landschappen strekken zich voor u uit. Deze zijn ook bijzonder afwisselend: u komt bossen tegen, uitgestrekte velden en hellingen langs riviertjes en kenmerkende dorpen als Auvers-sur-Oise. Eén ding is zeker: u zult hier uw ogen uitkijken!

 

Camping Regionaal Natuurpark Vexin français

U hebt het begrepen: deze site is bijzonder rijk aan natuurlijk erfgoed. Maar dat is niet alles: ook het architecturale erfgoed, dat getuigt van bewoning in een ver verleden, is bewonderenswaardig. Molens, fonteinen en historische monumenten uit deze periode staan hier vlak bij elkaar. Het is een goed idee om dit natuurpark te verkennen via een van de bewegwijzerde routes die de streek doorkruisen. Er staat u een indrukwekkende reis te wachten!

 

 

Maison du Parc

95450 Théméricourt

http://www.pnr-vexin-francais.fr/ 

Laatst bezochte campings
×