Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Wolvenpark van Gévaudan

Een leuke activiteit om tijdens uw vakantie in de Aveyron met de hele familie van te genieten? Een bezoek aan ‘Les Loups du Gévaudan’: dit wolvenpark met een schitterend animatieaanbod is echt een must!

Focus op het wolvenpark ‘Les Loups du Gévaudan’. Dit is het grootste wolvenpark van Europa. Best indrukwekkend, niet? U vindt het park in Sainte-Lucie op meer dan 1000 meter hoogte in het hart van Gévaudan, een legendarische streek. Een honderdtal wolven uit Mongolië, Polen, Canada en Siberië kijken er reikhalzend uit naar uw komst …

 

Wat staat er op het programma? Het park werd opgericht om deze wilde dieren van hun slechte imago af te helpen. U vindt het vast heerlijk om ze beter te leren kennen. Neem deel aan een geleid bezoek, wandel langsheen de talrijke observatieplekken, neem een kijkje in het museum … U kunt ook een bezoek brengen aan het wildpark waar u de dieren van dichtbij kunt zien. Wedden dat dit een unieke ervaring wordt? Geniet er met volle teugen van tijdens uw campingvakantie!

 

www.loupsdugevaudan.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×