Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Zoo van La Palmyre

Weet u waar een van de beroemdste dierenparken van Europa te vinden is? In La Palmyre! Hebt u er nog nooit van gehoord, dan moet u vooral verder lezen …

Focus op de Zoo van La Palmyre! Dit buitengewone dierenpark, dat maar liefst 18 hectare groot is, opende in 1966 de deuren te midden van de dennenbossen. Aanvankelijk telde het slechts 160 dieren, maar vandaag de dag zijn er over een parcours van zo’n 4 kilometer 1.600 zoogdieren, vogels en reptielen te bewonderen. Hebt u zin in een wandeling van ongeveer 4 uur met de hele familie? Onderweg ontmoet u dieren van over de hele wereld!

 

Wat staat er op het programma? Een leuke wandeling waarop u uiteraard een heleboel dieren ontmoet. U kunt verschillende afdelingen bezoeken – vogels, mensapen, vleeseters, hoefdieren, zeezoogdieren en reptielen – en krijgt ook allerhande bedreigde diersoorten te zien zoals orang-oetans, gouden leeuwaapjes, Aziatische olifanten en neushoorns. Met wat geluk zijn er zelfs schattige baby-dieren te bewonderen want in het park worden jaarlijks 200 tot 300 dieren geboren. Het belooft dus echt een dag vol avontuur en emotie te worden!

 

 

www.zoo-palmyre.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×