Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Avignon Parc Vedène, Vaucluse

« 6,5 hectare natuur met eeuwenoude pijnbomen op een steenworp van de pausenstad Avignon, in het hart van de Provence »

8.0 10 415 scores Recensies

Kinderen in het Yelloh! Village Avignon Parc

Kinderen zijn gewoon gek op campingvakanties in de volle natuur! Daarom zijn ze altijd meteen te vinden voor een vakantie in het Yelloh! Village Avignon Parc. We doen er dan ook alles aan om hen de tijd van hun leven te bezorgen!

De animatieactiviteiten worden alleen in juli en augustus georganiseerd.

Club Kids: 5-7 jaar

Hoogseizoen

Uw kinderen zullen verrast opkijken als ze de Kids Club van de camping ontdekken. Dat wordt heel veel lachen en heel veel plezier maken!

  • Ponyrijtochten
  • Accrobambinos
  • Kunstzinnige en spelactiviteiten 

Club Juniors: 8-12 jaar

Hoogseizoen

 In juli en augustus zijn uw kinderen welkom bij de Juniors Club voor een vakantie vol verrassingen!

  • Ponyrijtochten
  • Accrobambinos
  • Kunstzinnige en spelactiviteiten 

Ponywandeling

In juli en augustus wordt twee keer per week een ponywandeling georganiseerd op het campingterrein. Ouders kunnen hun kroost op deze wandeling vergezellen. De allerkleinsten vinden het fantastisch! 

Clowns en make-up op uw vakantieprogramma!

In juli en augustus vertonen circusartiesten hun kunstjes op de camping. Eén keer per week zijn de clowns present om ballonnen om te toveren tot allerlei figuren – altijd indrukwekkend – of om uw kinderen te schminken. Prinsessen, draken, robots, panda’s, … er loopt op zo’n dag wat rond op het campingterrein!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open.

  • Van zondag tot vrijdag.

Dag van Nolan, 11 jaar oud

9u
Wat is het fijn om met vakantie te zijn! Ik word zachtjes wakker in de kamer van mijn cottage. Het is tijd om op te staan en te ontbijten.

10u
Vanmorgen gaat mama naar de aquagym in het zwembad van de camping. Een animator geeft er lessen. Ondertussen ga ik met papa en mijn zusje onze nieuwe vrienden in de speeltuin opzoeken!

13u
Ik heb gehoord dat er vanmiddag een clown naar de camping komt! Je kunt hem vragen om je te schminken en hij maakt prachtige figuren met ballonnen. Ik kan niet wachten tot hij er is!

18u
Het was super! Eva, mijn zusje, is geschminkt als panter en ik ben een ridder. Vanavond is er een concert op de camping. We hebben de buren te eten gevraagd en daarna gaan we samen naar het concert.

×