Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Belle Plage Lorient, Morbihan

« Een gezinscamping in de Morbihan met directe toegang tot een zandstrand! »

8.2 10 465 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Belle Plage

Of u nu actief of contemplatief bent, of u nu van watersportactiviteiten houdt of van een bezoek aan het Bretonse erfgoed, tijdens uw verblijf op camping Belle Plage is er voor elk wat wils.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Petanquebaan

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 900 m
Casino 3.7 km
Zeilwagen rijden 1.7 km
Kitesurflessen 7 km
Windsurflessen 1.7 km
Duiklessen 1.7 km
Surflessen 1.7 km
Zeillessen 1.7 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 1.7 km
Paintball 13 km
Pretpark 54 km
Avonturenpark 7.4 km
Vissen 900 m
Golf 6.7 km
Minigolf 12 km
Bioscoopzaal 8.4 km
Tennisplein 1.3 km
Multisportterrein 4.9 km

Activiteiten voor de hele familie

U kunt er zeker van zijn dat uw vakantie hier met uw hele gezin onvergetelijk wordt! De camping heeft talloze activiteiten te bieden voor klein en groot. Petanque, darts, fietstochten… Gelegenheden in overvloed om plezier te maken met de hele familie!

Het erfgoed van Bretagne

U bevindt zich op deze vakantie in Bretagne op de ideale plek om het erfgoed en de natuur van de Morbihan te verkennen. Er worden excursies georganiseerd om de streek op de fiets, met de kajak of te voet te verkennen. U kunt zelfs kennismaken met traditionele Bretonse spelen, zoals palet of boules bretonnes! 

Video sport en activiteiten

Een camping pal aan het water

Op het strand van Lomener en het grote strand van l’Anse du Stole met zijn witte zand, vlak bij de camping, kunt u zich prima vermaken! Ga een middagje vissen op zee, leer zeilen of surfen of verken de schitterende kusten van dit gebied met de zeekajak. 

Een regio met duizenden facetten

Te voet, met de fiets, met de kajak of zelfs te paard… Er zijn zoveel manieren om Bretagne met z’n schitterende landschappen te verkennen! Houdt u van spanning en sensatie? Op een paar kilometer van de camping vindt u een kartingbaan, een quadinstructeur of zelfs een paintballcentrum. 

Thema-avonden

Tijdens het hele seizoen worden op de camping regelmatig thema-avonden georganiseerd: karaoke, clowns, disco, concerten… Er worden zelfs improvisatieshows gehouden of Bretonse avonden, waarop u kennis kunt maken met de lokale gastronomie en folkloristische dansen ! 

×