Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Château de Fonrives Agen, Lot et Garonne

« Een stukje paradijs in een historische streek met een rijk cultureel erfgoed »

8.2 10 492 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Château de Fonrives

Profiteer van uw verblijf in het Yelloh! Village Château de Fonrives om nieuwe activiteiten te leren in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. U kunt van de vakantie gebruik maken om buitensporten zoals hardlopen of vissen te beoefenen, of u kunt kiezen voor spanning en sensatie! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Danslessen
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Gym / stretching / aërobics / fitness
Avonturenpark
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Boogschiet
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 45 km
Paintball 35 km
Pretpark 60 km
Vliegen met een luchtballon 70 km
Ruitercentrum 20 km
Bioscoopzaal 15 km

Sporten in de volle natuur

Geniet van de schitterende omgeving van Yelloh! Village Château de Fonrives: in dit prachtige, rustgevende stukje natuur kan u lopen langs de oevers van de vijver van de camping fietsen. Leef u uit tijdens uw dagelijkse jogging op het fitness-parcours: een gezondheidsintermezzo dat u goed zal doen! Of u kan ook profiteren van de visrijke wateren van onze vijver om een lijntje te werpen ...

Uw activiteiten ter plaatse

U vindt alles ter plaatse! Tennisveld, minigolf, fitnesszaal, boulodrome, omnisportterrein,... Alles is voorzien om u een memorabele vakantie te bezorgen! In het bos zijn zelfs touwenparcoursen uitgezet met een tokkelbaan naar de overkant van het meer! 

Video sport en activiteiten

Zorg voor een adrenalinestoot

Liefhebbers van sterke sensaties of vakantiegangers die wensen hun grenzen te verleggen zullen overstelpt worden tijdens hun vakantie op camping le Château de Fonrives. Op 30 minuten van de camping zorgt een kartingpiste ervoor dat de fans van motorgebrul, met een honger naar snelheid en sensatie, op hun wenken bediend worden. De meest onstuimigen raden wij een dagje paintball aan, op een dertigtal kilometer, waar zij onder vrienden en in alle veiligheid een schot kunnen wagen.

Het Walibi park

Op de weg naar Agen ontvangt het Walibi park u voor een dag vol gelach en plezier! Met attracties voor de hele familie beleeft u intense momenten van ontdekking, verwondering maar ook van koude rillingen! Aan boord van een klein stoomtreintje, op een vlot dat alle stroomversnellingen overwint of op de grote achtbaan, u zal verrukt zijn tijdens uw bezoek aan het Walibi park !

__

Uw Avonden

Meer weten?

Het vakantiegevoel stopt echt niet bij het vallen van de avond! Dankzij de talrijke avonden die georganiseerd worden door het animatieteam van de camping of door externe organisaties, zal uw vakantie in het Yelloh! Village Château de Fonrives u vele onvergetelijke herinneringen bezorgen.

×