Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Château de Fonrives Agen, Lot et Garonne

« Een stukje paradijs in een historische streek met een rijk cultureel erfgoed »

8.2 10 492 scores Recensies

Het aquapark van camping Château de Fonrives

Waterpret gegarandeerd in het zwemparadijs van de camping Château de Fonrives! Met zijn glijbanen, drie verwarmde zwembaden waarvan 1 overdekt en zelfs een bubbelbaden zult u voluit genieten van heel veel zwemplezier… De allerkleinsten kunnen zelfs in alle veiligheid poedelen in de peuterbaden.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Jacuzzi®
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Sauna
Zonneterras
Glijbanen

Het aquapark

Afkoeling verzekerd tijdens uw vakantie, in het zwembad van Yelloh! Village le Château de Fonrives! U geniet van de geneugten van het water in een idyllisch kader, in de schaduw van een renaissancekasteel, in het hart van een uitzonderlijk natuurgebied. Peuterbaden, glijbanen, een baantjesbad, verwarmd en overdekt zwembad, bubbelbaden... Hoe u ook aankijkt tegen uw vakantie, actief of ontspannend, avontuurlijk of rustgevend, het watercomplex van Yelloh! Village le Château de Fonrives is op uw maat gemaakt!

Goed om te weten: integrale badkleding of strings zijn verboden en het dragen van identificatie-armbandjes is in het hele campingdorp verplicht.

Glijbanen voor klein en groot

Glijpartijen en plezier, opspattend water en schatergelach: de glijbanen in het aquapark van Yelloh! Village le Château de Fonrives bezorgen uw kinderen uren van amusement. Met drie glijbanen en een opvangbad van meer dan 50 m² is alles aanwezig om naar het opperste geluk te glijden! Tot groot plezier van de oudere kinderen zijn er drie glijbanen van ongeveer 11 meter hoog. Spanning en sensatie gegarandeerd!

 

Informatie glijbaan/glijbanen: voor de 3 kleine glijbanen geen minimumleeftijd of minimumlengte.
Voor de 3 grote glijbanen: uitsluitend toegankelijk voor personen van 1.20 m en langer. Kinderen jonger dan 10 jaar staan onder de verantwoordelijkheid van een volwassene.

 

Video zwemparadijs

Ons verwarmde en overdekte zwembad

Tijdens uw vakantie op camping Yelloh! Village Château de Fonrives is het mogelijk om te baden in alle weersomstandigheden! Wat de buitentemperatuur ook is, van ons verwarmde en overdekte zwembad kunt u altijd genieten! Onder het transparante koepeldak is het warm en comfortabel. Peuterbad voor de kleintjes, massagebanken en balneoruimten voor de mama’s… De hele familie heeft het er naar zijn zin! In de nabijheid van het zwembad is er ook een bubbelbaden: perfect om te ontspannen na een dag van bezoeken en ontdekkingen!

×