Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Château de la Forêt La Roche sur Yon, Vendée

« 50 ha landschapspark met klimparcours, op 15 minuten van de stranden van de Vendée »

8.1 10 198 scores Recensies

Vakantieclub voor kinderen en tieners op camping Château la Forêt

Een vakantie op de camping Château la Forêt wordt nog leuker als hij wordt gedeeld met de hele familie! Op de camping vindt u speelvelden, maar ook een groot boomklimparcours en paintballterreinen voor de grotere kinderen. 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Zes dagen in de week en een avond per week wordt er van alles georganiseerd om de kleintjes een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

 • speelterrein
 • knutsel- en sportactiviteiten
 • gezelschapsspellen
 • wedstrijd
 • shows
 • knutselen
 • tafeltennis

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Uw kinderen zullen hun vakantie in Yelloh! Village geweldig vinden: in het hart van het park en rondom het kasteel is er voor hen meer dan genoeg te doen!

 

 • speelterrein
 • zwembadfeest
 • sportieve activiteiten
 • boomklimpark (tegen betaling)
 • paintball (tegen betaling)

De tieners

Tieners kunnen zich helemaal uitleven in Yelloh! Village Château la Forêt! Zes paintballcircuits en een enorm touwenparcours met 70 elementen,... Uw tieners kunnen zich in alle veiligheid laten gaan bij deze activiteiten (activiteit tegen betaling). De liefhebbers van koude rillingen zullen zeker aan hun trekken komen. Verkwikkende activiteiten hebben hier een voorkeurplaats!

Speciaal voor de allerkleinsten

De allerkleinsten hebben hun eigen mascotte. Die maakt de vakantie van uw kinderen extra  vrolijk en gaat tijdens hun verblijf bij alle activiteiten met hen mee: knutselactiviteiten, schattenjachten, voorbereiding van een show ... Ze kunnen niet wachten tot hij weer bij hen is! Ter plekke vinden ze tot hun groot plezier een speelterrein, een miniboerderij en zelfs een ponyclub (tegen betaling).

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn tijdens de Franse schoolvakanties en in juli/augustus geopend.
Van 10u tot 12u en van 15u tot 17u, 6 dagen per week

De dag van Cindy, 9 jaar

10u
Het is zover, de zon die door het tentdoek schijnt, maakt me wakker. Tijd om op te staan! Start van weer een nieuwe vakantiedag...

11u
Vanochtend gaan we boomklimmen! De leden van het animatieteam zetten ons een helm op, doen ons een klimgordel om en leggen uit hoe we om moeten gaan met het materiaal. Dit wordt geweldig!

13u
Na de maaltijd met mijn ouders ga ik samen met Julia, mijn nieuwe vriendin, naar de animatieclub. Er staat een groot paintballspel op het programma. Ik heb het nog nooit gedaan, maar het schijnt fantastisch te zijn!

17u
Mijn ouders komen terug van hun wandeling. We hebben net genoeg tijd om wat baantjes te trekken in het zwembad, voordat we met het hele gezin aan tafel gaan.

20u
Vanavond gaan we met z'n allen eten in het restaurant van de camping: ze hebben zelfs een tafel voor ons gereserveerd onder de Pergola! Dit is de perfecte gelegenheid om de lokale specialiteiten te proeven!

×