•  
  •  
Camping Costa do Vizir Porto Covo, Setúbal

Een gezellige camping in de nabijheid van de mooiste Portugese stranden

Boek uw verblijf

In de buurt van camping Costa Do Vizir

_

Kent u Portugal echt? Hebt u een van de mooiste steden van Europa, de Portugese hoofdstad Lissabon al verkend? Bent u al in Porto Covo met het grote fijnzandstrand geweest? Zegt de charme van de stad Sines u iets? Is het antwoord op al deze vragen nee? Dan is dit het moment om kennis te maken met de rijkdommen van Portugal!

Camping Costa do Vizir
Monte Branco
7520 – 437 Porto Covo
PORTUGAL
+351 269 959 100

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 37° 51' 25''
Lengtegraad: W 8° 47' 10''
Bereken uw route


Ligging
Porto Covo, 3.4 km
Luchthaven van Lisbonne, 169 km
Station van Grandola, 60 km
Hebt u al gehoord van Badoca Park in Portugal? Neen? Dan is het de hoogste tijd om er een kijkje te nemen! We vertellen u er alles over … of toch bijna alles.
Wilt u de tijd even stilzetten en op adem komen met familie of vrienden? Ontdek dan dit stukje paradijs: Ilha do Pessegueiro. We vertellen u er alles over …
Is Portugal de bestemming van uw volgende campingvakantie? Prima keuze! Er valt heel wat te zien, te ontdekken en te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Museum van Sines en het Huis van Vasco da Gama?
Viert u vakantie in Portugal? Geweldig! We willen u graag meenemen op verkenning door een mooie stad langs de westkust: Porto Covo. Daar gaan we dan!
Welkom in een van de mooiste steden van Europa. Bent u er nog nooit geweest? Dan is dit het ideale moment om de hoofdstad van Portugal te ontdekken. We zetten koers naar de bekende stad Lissabon.
Gaat het deze vakantie richting Portugal? Breng dan zeker ook een bezoek aan Sines. Zegt die naam u niets? Lees dan maar gauw verder.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Laatst bezochte campings
×