Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Costa do Vizir Porto Covo, Setúbal

« Een gezellige camping in de nabijheid van de mooiste Portugese stranden »

8.4 10 476 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Costa Do Vizir

Uw kinderen zullen een onvergetelijke vakantie doorbrengen op camping Costa Do Vizir. Hoe? Dankzij de infrastructuren en de kinderclubs die speciaal voor hen bedacht zijn. Kinderen houden er nou eenmaal van zich te vermaken, te schaterlachen en nieuwe vriendjes te ontmoeten! En dan zijn ze hier op de juiste plek! Ontdek waar ze blij mee zullen zijn! 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Nieuwe vriendjes maken: leuk! Met de animatoren spelen: geweldig! Met spelletjes meedoen: top! Alles kan in de Kids Club.

  • Sportieve spelletjes
  • Ludieke spelletjes
  • Theater

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Wat uw kinderen het leukst vinden tijdens hun vakantie? Onvergetelijke momenten beleven. Neem ze daarom mee naar de Juniors Club.

  • Sportieve spelletjes
  • Ludieke spelletjes
  • Theater

Alles voor uw kinderen

Sporten uw kinderen graag en willen ze dat op vakantie ook doen? Perfect: voetbalspelers, basketbalspelers, volleybalspelers … spreken we af op het multisportterrein? Neem de hele familie mee, natuurlijk, dat is nog leuker! De kinderen tegen de ouders? Doen we! En de jongsten kunnen in de speeltuin spelen. Houden uw kinderen van verhalen? Kom naar het poppentheater, daar vertellen we de legende van Almir en Eleanor. U zult zien dat u zich ook zult laten meeslepen door dit wonderlijke verhaal. Uw kinderen zullen zich vermaken op camping Costa Do Vizir, en u ook!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn open van 1/06 tot 15/10: 

  • 5d/7, 2u/dag 

De dag van Laura, 8 jaar

9u 

Het is tijd om wakker te worden in onze super cottage! De ouders hebben het ontbijt klaargezet op het terras. Mjammie! Ik ben dol op croissants!

12u 

De ochtend was geweldig, ik heb samen met m’n broertje in het grote zwembad gespeeld! En mama heeft me ook leren duiken! Ik ben zo trots op mezelf!

15u 

We gaan met z’n allen naar het strand. Dat is fijn want ik hou niet zo van lopen maar het strand is net naast de camping. We hebben de opblaasbanden meegenomen om in de golven te spelen.

20u 

Richting het restaurant op de camping! Na een dag spelen in het water heb ik een reuzehonger! Ik denk dat ik een pizza neem! Wat zullen we smullen met z’n allen!

×