Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Costa do Vizir Porto Covo, Setúbal

« Een gezellige camping in de nabijheid van de mooiste Portugese stranden »

8.4 10 476 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Costa Do Vizir

Vakantie, rust, luieren … Ja! En het sporten dan? In het Yelloh! Village Costa Do Vizir kunt u tijdens uw verblijf aan vele activiteiten deelnemen! En natuurlijk is er voor iedereen wel iets leuks, ter plaatse of in de directe nabijheid, in teamverband of individueel, ontspannen of extremer … Kies maar uit en kom de animatieactiviteiten testen! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Danslessen
Collectieve sporten
Fitnesstoestellen in openlucht
Voetbalveld
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 20 km
Fitnesslessen 15 km
Windsurflessen 10 km
Surflessen 5 km
Zeillessen 15 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5 km
Gym / stretching / aërobics / fitness 15 km
Paintball 30 km
Vissen 1 km
Duik 1 km

Als u graag in familieverband sport

Vindt u het essentieel om tijdens uw vakantie met de hele familie ter plaatse deel te nemen aan activiteiten? Dan is camping Costa Do Vizir voor u gemaakt! Bent u klaar voor de uitdagingen op het multisportterrein? Wordt het vandaag voetbal of basketbal? De verliezers betalen de ijsjes! Wat meer ontspanning nodig? Doe dan samen mee met een yogales, u zult zien dat u daar energie van krijgt! Haal diep in en … u bent een boom! Om in conditie te blijven, ontmoeten we u in de fitnessruimte, en vergeet uw sportschoenen niet! Dit wordt een geweldige vakantie! 

Als u van activiteiten in de openlucht houdt

Houdt u van de natuur? Kom nieuwe energie opdoen op het trimparcours van de camping. Gaan we een stukje wandelen? Vlak bij het Yelloh! Village wachten ook andere natuuractiviteiten op u. Wat zou u zeggen van een wandeltocht op de beroemde Rota Vicentina-paden? Wandel langs het kustgebied dat een van de mooiste en best beschermde in het zuiden van Europa is.  U zult uw ogen uitkijken! Om de streek op een originele manier te verkennen, kunt u kiezen voor een tocht met een jeep of zelfs te paard! Zin in een grote hap frisse lucht? Neem de boot naar het eiland Pessegueiro, waar u een ongerepte fauna en flora kunt bewonderen. U zult ogen te kort komen. Uw vakantie in Porto Covo is een openluchtvakantie!

En voor watersportliefhebbers?

Wie Atlantische Oceaan zegt, zegt watersport en hier staat een heel scala activiteiten voor u klaar. Natuurlijk speelt surfen de hoofdrol! U glijdt over de prachtige golven van de oceaan. Oh! Kunt u niet surfen? Dan is dit het perfecte moment om een paar lessen te nemen, u zult er meteen verslaafd aan zijn! Met de hele familie organiseert u een stand-up paddle-race: wie gaat het snelst? U kunt het vasteland ook verlaten om de zeebodem al duikend te gaan verkennen: kristalhelder water, veelkleurige vissen en ongelooflijke onderwaterplanten, het decor is oogverblindend! En, waar begint u mee? 

__

Uw Avonden

Meer weten?

Houdt u van gezellige, originele avonden voor de hele familie? Perfect, dat is precies wat we op camping Costa Do Vizir voor u in gedachten hebben. Ontdek wat u te wachten staat! 

×