•  
  •  
Camping Domaine d’Arnauteille Carcassonne, Aude

Geniet vlak bij Carcassonne van een adembenemend uitzicht op de bergen en wijngaarden

8.0 10 417 scores Recensies
Boek uw verblijf

Camping Domaine d’Arnauteille: gezinsdorp voor kinderen en tieners

_

Tot groot genoegen van de kinderen biedt de camping Domaine d'Arnauteille hun animatieclubs met activiteiten aan waar voor elk wat wils is. Grote spellen in de buitenlucht, sportieve uitdagingen, knutselen, spellen, ontdekken van de natuur, organisatie van shows die door de kinderen worden gegeven... 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Voor een geweldige vakantie vol animatie heeft de camping Domaine d'Arnauteille alles in huis, dankzij de Kids Club, speciaal voor de kinderen!

  • handenarbeid
  • spellen
  • de natuur ontdekken

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Tijdens uw verblijf op de camping hebben uw kinderen meer dan genoeg keuze als het gaat om de animaties van de Junior Club.

  • handenarbeid
  • spellen
  • de natuur ontdekken
  • tochten te paard
  • organiseren van levendige shows door de kinderen

Voor het plezier van de kinderen

Een kinderclub voor de kinderen van 5-12 jaar. Iedere morgen en in de namiddag (behalve de zaterdag) zijn er veel activiteiten te doen: knutselen, deegfiguurtjes maken, schilderen, pottenbakken, make-up en spelletjes: schatzoeken, Jeu de boules (leren) spelen, shows voorbereiden waarin de kinderen zelf de artiesten zijn etc. Kom dus allemaal naar onze grote, speciaal voor de kinderclubs ingerichte cottage, die zich in het honderd jaar oude park bevindt.

geklots en gekabbel

Een waterglijbaan en een glijbaan met dubbele baan zorgen voor dolle pret van uw kinderen. Een groot kinderbad, ook in Romeinse stijl, waar de kleintjes lekker kunnen spelen onder toezicht van hun ouders.

Video kinderen en tieners

Voorzieningen speciaal voor uw kinderen

Op de camping zijn alle voorzieningen aanwezig om het uw kinderen naar de zin te maken. Op de speelterreinen die helemaal aan hun behoeften zijn aangepast, vinden ze een schommel, een draaimolen, glijbanen…. Ze kunnen zich vermaken op de tafeltennistafels, en op het multisportterrein sporttoernooien organiseren. Iedereen, jong en oud, vindt wel een activiteit die hij leuk vindt.

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend

  • Van 10u tot 12u en van 15u tot 17u, alle dagen behalve zaterdag

De dag van Maxime, 8 jaar

8u
geen tijd te verliezen, er staat Maxime een goed gevulde dag te wachten! Hij is nog maar net op en haalt al croissants in het winkeltje om weer krachten op te doen!

10u
Léa en Théo staan al aan de miniclub te wachten op hun buurjongen; ze zijn klaar voor twee uur plezier met de activiteiten die werden voorbereid door de animatoren. Het is hier echt ideaal om nieuwe vrienden te leren kennen!

14u
Maxime en zijn ouders zijn klaar voor een tochtje te paard. Dit is de beste manier om de landschappen van de Malepère en de schoonheid van de omgeving te verkennen.

17u
Splash, een heerlijk verfrissende duik in het zwembad! Maxime is dol op de tegenstroomrivier!

22u
vanavond is het Spaanse avond! Iedereen geniet van de specialiteiten van de chef. De reis is geslaagd! Maxime heeft zelfs op het podium gedanst met de castagnetten!

Laatst bezochte campings
×