Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine de l’Esquiras Vallon Pont d’arc, Ardèche

« Familiecamping op een heuvelflank, tussen wijngaarden en lavendelvelden, in het zuiden van de Ardèche »

8.8 10 510 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Domaine de l’Esquiras

De Ardèche is een ongelooflijk mooi departement waar u tal van fantastische momenten zult beleven. Zo vinden op het terrein van camping Domaine de l’Esquiras sporttoernooien en andere animaties plaats, maar ook in de buurt van de camping zijn er tal van openluchtactiviteiten mogelijk… Beoefen met de hele familie uw favoriete sporten en activiteiten! En? Wat staat er deze vakantie bij u op het programma?

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Mountainbike/Freeride
Fitnesstoestellen in openlucht
Voetbalveld
Petanquebaan
Volleybalveld

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 2 km
Canyoning/rafting
Casino 35 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 2 km
Paintball 2 km
Zweefvliegen 30 km
Avonturenpark 2 km
Vissen 2 km

Activiteiten voor de hele familie

Voor liefhebbers van sport en spel hoeft u niet verder te zoeken: zij zijn voor hun vakantie op camping Domaine de l’Esquiras aan het juiste adres! En het animatieprogramma belooft afwisselend te worden met lessen aqua-fun, sporttoernooien (voetbal, volleybal, waterpolo…), olympiades, petanque, aperitiefspelletjes en quizzen… Met Yelloh! Village bent u verzekerd van een vrolijk humeur. Bent u er klaar voor? Bovendien beschikt de camping zelfs over een buitenfitnessruimte! 

Sporten in de vrije natuur tijdens uw vakantie

Houdt u van spanning en sensatie? Bent u een natuurliefhebber? Een verstokte avonturier? In de buurt van het Yelloh! Village Domaine de l’Esquiras hebt u de vrije keus en kunt u gaan doen wat u het liefst doet, in de openlucht natuurlijk: wandelen, via ferrata, kanoën, boomklimmen, paardrijden… Wie heel nieuwsgierig is kan zich eens aan speleologie wagen en proberen de mysteries van de grotten in de omgeving te ontrafelen!

Het water zal u doen trillen

Geniet volop van waterpret tijdens uw vakantie in de Ardèche! Op steenworp afstand van uw camping Yelloh! Village worden de rivieren die door deze regio stromen uw favoriete speelterrein. Neem al uw familieleden mee en ga samen het kanoën ontdekken, verras ze met een canyoning-tocht of ga in alle rust een middagje vissen. Kortom: doe vooral waar u zin in hebt… 

Avondanimaties

Mis in het hoogseizoen de evenementenavond niet die één keer per week plaatsvindt. Op het menu van de festiviteiten: mossel/friet- en paella-avonden met op de achtergrond karaoke, gevolgd door een bal. Zulke avonden worden afgewisseld met concerten, circusvoorstellingen, spelletjesavonden en een paar keer per week avondzwemmen… Er is dus genoeg te beleven. Alle animaties eindigen tussen 23u en middernacht, zodat iedereen op tijd kan gaan slapen.

×