Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Domaine de l’Orée Sables d'Olonne, Vendée

« Profiteer van een camping midden in de natuur in Les Sables-d’Olonne »

8.0 10 580 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Domaine de l’Orée

Zoekt u een camping voor uw kinderen? Een plek waar ze zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunnen vermaken? Een unieke plek waar bij alles aan hen gedacht is? Zoek niet langer! U hebt zojuist camping Domaine de l’Orée gevonden! Kinderclubs van 5 tot 12 jaar, 3 speeltuinen, een aero-game, een multisportterrein … Ja, allemaal voor hen!

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Lachen met de animatoren, nieuwe vriendjes maken, al spelend ontdekken, dat wacht uw kinderen in de Kids Club:

  • Handwerken
  • Buitenspelletjes
  • Kooklessen
  • Zumbalessen

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Hoe ziet u de vakantie van uw kinderen? Super? Geweldig? De vakantie zal uitzonderlijk zijn dankzij de Juniors Club:

  • Handwerken
  • Buitenspelletjes
  • Kooklessen
  • Zumbalessen

Het kinderparadijs

Uw kinderen kunnen op Domaine de l’Orée niet in één of twee maar in drie speeltuinen spelen! Ze kunnen van de glijbanen afglijden, schommelen, klimmen op de klimmuur, rennen over de bruggetjes, afdalen met de tokkelbaan … Eén ding is zeker, ze zullen er veel energie verstoken! Maar dat is niet alles, een ongelooflijk spel in de hoogte met 10 avontuurlijke hindernissen zal ze helemaal gelukkig maken: de aero-game. Ze zullen dol zijn op hun vakantie hier!

De dag van de kinderen

Eén keer per week organiseren de animatoren een superdag voor de kinderen en hun vriendjes. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, zonder onderbreking, kunnen de kinderen spelen, schaterlachen en volop spelletjes doen! Tussen de middag? Blijven ze bij ons! We hebben een maaltijd geregeld (tegen betaling). Ze willen deze uitzonderlijke dag vast niet missen, vergeet niet om ze in te schrijven bij de receptie.

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

  • Laagseizoen: 2u/dag, 5/7d
  • Hoogseizoen: van zondag tot vrijdag van 10u tot 12u30 en van 15u tot 17u

De dag van Alex, 6 jaar

9u

Ik wordt langzaam wakker, mama heeft mijn ontbijt klaargezet op het terras van onze accommodatie. Ik moet me klaarmaken voor de kinderclub!

12u30

Het was geweldig! We hebben zo gelachen met de animatoren en mijn nieuwe vriendjes. Vanochtend konden we leren koken. Ik zit onder de bloem!

15u

We gaan samen met mijn ouders naar het strand, op de fiets. Ik heb een zwemband meegenomen om in de golven te spelen. Het lijkt wel of ik vlieg!

18u 

De zee was heerlijk. Nu ga ik met mijn vriendjes op de aero-game spelen. We lachen ons rot als we de wanden beklimmen.

20u30

Om deze geweldige dag af te sluiten, gaan we eten in restaurant La Paillote. Ze hebben zelfs mijn favoriete hamburger! Mjammie!

×