Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine du Colombier Fréjus, Var

« Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand »

8.1 10 661 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Domaine du Colombier

De beroemde mountainbikerace ‘Roc d’Azur’, het Festival van Ramatuelle en de Bravade van Saint-Tropez… Ontdek alle evenementen in de buurt van uw Yelloh! Village Domaine du Colombier. Uw vakantie in de Var belooft boeiend te worden!

Op 16, 17 en 18 mei vindt in Saint-Tropez de ‘Bravade’ plaats: een feestelijk en ontroerend eerbetoon aan alle soldaten en mariniers die de stad ooit verdedigden.
Ontdek deze zomer het Festival van Ramatuelle, een theater- en variétéfestival dat u in een wonderlijke artistieke wereld onderdompelt!
Ontdek het Festival Les Grimaldines en geniet in de oude stadskern van Grimaud van een gevarieerd programma met tal van voorstellingen en concerten. Ideaal voor een uitje met familie en vrienden!
Houdt u van Formule 1? Mis dan in geen geval de Grand Prix van Frankrijk en vergast uw hele familie op een flinke portie spanning en sensatie tijdens uw campingvakantie!
Volg samen met uw familie tijdens de laatste week van september de zeilregatta’s in Saint-Tropez en ontdek de wonderbaarlijke wereld van de zeiljachten in de Golf van Saint-Tropez.