Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine du Colombier Fréjus, Var

« Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand »

8.1 10 1376 scores Recensies

Le Colombier: in de buurt van de camping

Tijdens uw verblijf op de camping Domaine du Colombier kunt u wereldberoemde plaatsen bezoeken. Kom en ontdek de rijkdommen waar de hele wereld Frankrijk om benijdt! 

Camping Domaine du Colombier
1052 rue des Combattants en Afrique du Nord
83600 Fréjus
FRANKRIJK
+33 (0)4 94 51 56 01

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 26' 52''
Lengtegraad: E 6° 43' 54''
Bereken uw route


Ligging
Fréjus, 2 km
Luchthaven van Nice, 65 km
Station van Fréjus, 2 km
Welkom aan de Côte d’Azur! Ontdek of herontdek tijdens uw campingvakantie deze tot de verbeelding sprekende regio… Zon, Middellandse Zee, kreken en calanques wachten op u!
De Gorges du Verdon, een door de rivier uitgesleten kloof van meer dan duizend jaar oud, die laat zien hoe nietig de mens eigenlijk is, wordt wel beschouwd als de mooiste canyon van Europa.
Ten zuiden van de Provence heten de eilanden van Porquerolles, Port-Cros en Levant u van harte welkom voor momenten van ontspanning en ontdekkingen! De mediterrane natuur is hier op zijn mooist!
Tijdens uw campingvakantie aan de Côte d’Azur, moet u zeker een bezoek brengen aan park Marineland !
Tussen de zee en de bergen ligt de Provence met haar ontelbare historische, culturele en culinaire schatten die u een uitzonderlijke vakantie beloven.
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
De Côte d’Azur, de zon, de Middellandse Zee, de Provençaalse sfeer, de Geschiedenis,... Er zal altijd wel een reden zijn om uw campingvakantie door te brengen in Fréjus.
Met haar stoere, de zee trotserende vestingmuren, havens en schitterende stranden heeft de stad Antibes menig toerist, kunstenaar en bezoeker weten te betoveren. Bent u de volgende vakantieganger die hier komt genieten?
Cannes, het mythische oord aan de Côte d’Azur, heeft een wereldwijde reputatie. Ook u zult vallen voor de charme van deze stad!
Er zijn weinig plaatsen die zo tot de verbeelding spreken als het prinsdom Monaco, wereldbekend en dé place to be aan de Cote d’Azur...
Gelijk na aankomst kunt u proeven van de charme van Moustiers-Sainte-Marie: het gezang van de cicaden, de Provençaalse geuren, het goede leven en de diversiteit van het licht en de kleuren.
Bezoek Nice, een van de beroemdste steden van de Côte d’Azur! Hier ontdekt u pal aan de Middellandse Zee en op steenworp afstand van Monaco alles wat deze Provençaalse stad zo aantrekkelijk maakt.
Laat u voor uw campingvakantie verleiden door de charme van Puget-sur-Argens. De unieke ligging van dit sfeervolle Provençaalse dorp, op slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee en vlak bij Fréjus en Saint-Raphaël, zal u zeker bevallen.
Een sfeervol middeleeuws dorp aan de voet van een prachtige rots, niet ver van de Middellandse Zee… Al dit moois staat u te wachten tijdens uw volgende campingvakantie in Roquebrune-sur-Argens.
Kom kamperen in Saint-Aygulf en ontdek op die manier alle pareltjes van de Côte d’Azur, waar alles draait om zon, zee, calanques, stranden en animaties.
Laat u verleiden door een vakantie onder de zon van Sainte-Maxime. Sainte-Maxime kijkt uit over de Golf van Saint-Tropez en is een ideale badplaats voor een familievakantie op de camping.
Bezoek deze onweerstaanbaar charmante stad tijdens uw campingverblijf in Saint-Raphaël.
Luxe en grandeur tijdens uw campingvakantie in Saint-Tropez

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler