Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Gavina Creixell, Costa Dorada

« Een topklasse camping aan de Costa Dorada met directe toegang tot een fijnzandstrand! »

8.5 10 545 scores Recensies

Kinderen in het Yelloh! Village Gavina

Met speciale kinderclubs voor elke leeftijdsgroep en een heleboel verschillende activiteiten is camping Gavina een paradijs voor kinderen en tieners. Alles is aanwezig om een onvergetelijke vakantie te beleven en heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Uw kinderen zullen zich niet vervelen in de club kids. De hele dag door wordt hun een groot aantal verschillende knutsel- en spelactiviteiten aangeboden.

 • Knutselen
 • Twister
 • Binnenspelletjes
 • Buitenspelletjes…

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Hier zijn uw kinderen in de zevende hemel! De club juniors heeft in alles voorzien om uw kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen!

 • Knutselen
 • Twister
 • Binnenspelletjes
 • Buitenspelletjes
 • Bowlen…

Een kindvriendelijke camping

In het Yelloh! Village Gavina krijgen kinderen de ruimte: speciaal voor hen heeft de camping een speelterrein met schommel en glijbaan en een onderkomen waar ze tijdens de kinderclubs kunnen knutselen en binnenspelen. Het strand ligt op een steenworp afstand, maar is er ook een peuterbad waar de jongste kinderen kunnen poedelen en spelen, terwijl de oudere kinderen zich in het zwembad en op de diverse sportvelden vermaken. 

Veel verschillende activiteiten voor iedereen

Uw kinderen en tieners hebben tijdens hun vakantie in Spanje geen tijd om zich te vervelen! We doen hier wat we kunnen om ze zoveel mogelijk bezig te houden met buitenspellen, bowlen, darts, waterspelletjes en sporttoernooien… Iedereen vindt gegarandeerd iets te doen wat hij of zij leuk vindt! 

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

 • Laagseizoen: van 11u tot 13u en van 16u tot 19u
 • Hoogseizoen: van 10u tot 14u en van 16u tot 19u. En om 21u is er minidisco!

De dag van Ingrid, 9 jaar

9u
Tijd om op te staan. We moeten opschieten, want we hebben een drukke dag vandaag! Mama maakt voor mijn zus en mij het ontbijt klaar, terwijl papa een douche neemt.

10u
Samen met mama gaan we naar de kinderclub: vanochtend staat er Twister op het programma! Ik vind Twister superleuk! Ik ga het mijn vrienden en vriendinnen weer eens lekker moeilijk maken om op handen en voeten te blijven staan!

12u
Als we weer terug zijn, maken we alles klaar voor een picknick op het strand dat pal voor onze hut ligt.

15u
Tijd voor een wedstrijd zandkastelen bouwen! Papa is de jury. Ik hoop dat ik ga winnen!
19u
We zijn weer thuis. Vanavond blijven we rustig op de camping en gaan we naar de karaoke-avond! 

×