Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Gavina Creixell, Costa Dorada

« Een topklasse camping aan de Costa Dorada met directe toegang tot een fijnzandstrand! »

Sport, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Gavina

Met een groot aantal activiteiten op het campingterrein of daar vlakbij kan uw vakantie op camping Gavina niet anders dan een groot succes worden! Sport, spanning en sensatie, zwempartijen of culturele uitstapjes… U zult niet teleurgesteld worden tijdens uw verblijf in Spanje en ieders wensen worden vervuld!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Kanovaren/kajakken
Danslessen
Windsurflessen
Duiklessen
Stand up paddle-lessen
Zeillessen
Speelzaal
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Surflessen 3 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 10 km
Paddle-tennis 500 m
Pretpark 30 km
Watersportclub 3 km
Golf 16 km

Activiteiten voor de hele familie

Op camping Gavina zijn alle voorzieningen aanwezig voor aquagym, tennis, zaalvoetbal, basketbal en beachvolleybal… Tot groot plezier van zowel volwassenen als kinderen. Maar wilt u liever relaxen? Laat u dan verleiden tot een yogasessie of ga lekker languit liggen op een van de zonnebedden die speciaal voor u bij het zwembad en de jacuzzihoek zijn neergezet… Of u nu liever een actieve of een luiervakantie hebt, er is voor elk wat wils tijdens uw vakantie in Spanje!  

Directe toegang tot het strand

Profiteer van de bijzondere ligging van camping Gavina: zet koers richting strand! Zwemmen in de Middellandse Zee, zonnebaden op het strand, leren duiken of paddle surfen, of zandkastelen bouwen… Er is niets wat niet kan tijdens uw vakantie! 

Sportieve activiteiten in de buurt

De directe omgeving van de camping biedt een groot aantal mogelijkheden voor sport- en spelactiviteiten! U kunt paardrijden, golfen, paintballen en zelfs een attractiepark bezoeken; er is veel keus en voor elk wat wils. Zou u weleens een watersport willen leren, of beter onder de knie krijgen? Wie wil windsurfen, surfen of waterfietsen, kan in het naburige watersportcentrum terecht!

__

Uw Avonden

Meer weten?

Karaoke, pool party, openluchtcinema of live muziek… Uw zomeravonden in het Yelloh! Village Gavina zijn om nooit te vergeten! Verheugt u zich maar alvast op mooie momenten om met de hele familie en onder medevakantiegangers te delen! 

×