Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Ilbarritz Biarritz, Pyrénées Atlantiques

« Op 900 meter van de oceaan, tussen Bidart en Biarritz, midden in een schaduwrijk park »

8.2 10 1084 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Ilbarritz

Uw verblijf op camping Ilbarritz is de gelegenheid bij uitstek om alle evenementen in de buurt van de camping te bezoeken! Toppers zijn elk jaar weer de feesten van Bayonne et Dax: twee dagen lang bruisende feestelijkheden en plaatselijke tradities voor een kleurrijke vakantie aan de Baskische kust!

Elke zomer biedt Bayonne u een geweldig volksfeest dat bol staat van de tradities. Tijdens de Fêtes de Bayonne staat de cultuur van de stad centraal en wordt u uitgenodigd om in een rood-witte outfit mee te feesten en plezier te maken.
Elk jaar kleurt Dax rood en wit tijdens de grote Feria in de maand augustus. Feest mee op het ritme van de corrida’s, de optochten en de muziek en beleef de tijd van uw leven!
Laat u verrassen door de magie van het vuurwerkfestival in San Sebastian waar de allerbeste vuurwerkspecialisten van de hele wereld het in een internationale wedstrijd tegen elkaar opnemen.
Tijdens uw campingvakantie kunt u surfen, skaten, motorrijden … en dat allemaal op één enkele plek! Waar? Op het Wheels & Waves Festival natuurlijk! U bent er van harte welkom met uw familie en vrienden. Klaar?