Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Ilbarritz Biarritz, Pyrénées Atlantiques

« Op 900 meter van de oceaan, tussen Bidart en Biarritz, midden in een schaduwrijk park »

8.3 10 1856 scores Recensies

Vakantiedorp voor kinderen en tieners

Sportieve activiteiten, creatieve workshops, schatzoeken... Er is voor de kinderen zo veel te doen tijdens hun vakantie in het Yelloh! Village Ilbarritz... Ze kunnen gebruik maken van activiteitenclubs die passen bij hun leeftijd. Dit is voor hen de ideale gelegenheid om nieuwe activiteiten te ontdekken of nieuwe vrienden te maken... 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Ook de allerkleinsten hebben recht op een activiteitenclub, speciaal voor hen! Ze zullen dol zijn op de aangeboden activiteiten...

  • animatieworkshop
  • schilderen
  • schatzoeken

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Met alle activiteiten en animaties van de Junior Club hebben uw kinderen geen tijd om zich te vervelen!

  • artistieke, ludieke en sportieve activiteiten
  • spellen in de buitenlucht

Club Teens: 13-17 jaar

Hoogseizoen

Ook tieners hebben recht op hun eigen club! Het team van de Teens Club past zich aan hun wensen aan en organiseert de leukste activiteiten.

  • Uitstapje naar Biarritz
  • Strand
  • Sporttoernooien

Spektakels en animatie

Onze sympathieke, enthousiaste, meertalige en dynamische animatoren stellen in het hoogseizoen optredens voor aan je kinderen en een animatieprogramma dat steeds vernieuwd wordt.

Toernooien en initiaties

Voor uw kinderen staan er hoogwaardige sportvoorzieningen ter beschikking zodat ze kunnen kennismaken met nieuwe sporten of hun favoriete sporten kunnen beoefenen: een speelterrein, een volleybalveld, een tennisbaan, een buitentafeltennistafel (uitleen van batjes en balletjes bij de receptie).

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

Club Kids en Club Juniors:

  • Hoogseizoen: 6u/dag, 5d/week
  • Laagseizoen: 3u/dag, 5d/week, afhankelijk van belangstelling.

 

Club Teens: alleen in juli/augustus, 4d/week

De dag van Laura, 11 jaar

10u
Vanochtend gaan we met het hele gezin naar het strand. Dat ligt op een paar minuten van de camping. Mijn grote zus wil deze week al surflessen nemen.

12u
Van het strand krijg je honger! Tijd om terug te gaan om wat te eten. We gaan op het terras van onze cottage zitten: papa heeft een salade gemaakt en mama heeft lekkere taartjes gekocht bij de bakker.

14u
Vanmiddag heb ik afgesproken met de animatrices van de Club Junior: we gaan grote spellen spelen in de buitenlucht! In de tussentijd gaan mijn ouders Biarritz bekijken.

18u
Vanavond hebben de buren ons uitgenodigd om samen met hen te gaan eten in het restaurant van de camping, na een spelletje jeu de boules. Ze hebben ons over San Sebastian verteld: we gaan er morgen naartoe!

×