Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping L’Etoile des Neiges Saint Jean Montclar , Alpes de Haute-Provence

« Beleef een natuurvakantie op 200 m van de pistes van Saint Jean Montclar, zomer of winter »

9.0 10 723 scores Recensies

Camping voor kinderen en tieners: Etoile Des Neiges

In Yelloh! Village L'Etoile des Neiges vinden kinderen alles wat hun hartje begeert! Profiteer van uw vakantie om ze mee te nemen op een wandeltocht in de bergen. 's Winters kunnen ze kiezen uit een breed scala van activiteiten: skiën, sleeën, schaatsen of erop uit trekken om de natuur te ontdekken!

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Dankzij de Kids Club met zijn animatieteam wordt de vakantie op de camping een waar kinderparadijs!

 • schatzoeken
 • activiteiten in de natuur
 • dansen
 • repeteren van de show
 • minidisco

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Wat is er nu leuker dan de Junior Club waar uw kinderen hun vakantie nog intenser kunnen beleven?

 • shows
 • activiteiten in de natuur: een tipi bouwen
 • buitenspellen
 • schatzoeken
 • dansen

5/7 een 8/12

Schattenjacht - kermis - activiteiten in de natuur: hutten bouwen, verschillende workshops, schilderen, sportieve activiteiten, dansen, spektakels voorbereiden, minidisco. Vergeet geen verkleedspullen mee te brengen voor de parade met de mascotte.

In de winter zijn er voordeeltarieven voor de skiliften, de schaatsbaan, de huur van skimateriaal en ook gezinspromoties: gratis voor de -5-jarigen. In de buurt bevinden zich diverse dierenparken: rendier- en bizonfokkerij, dierenpark La Montagne aux Marmottes, alpacafokkerij.

Alles voor de kinderen

De leukste vakantie voor jou is een vakantie waar je kinderen plezier maken! L'Étoile des Neiges geeft hen veel vrijheid en ze zullen al snel hun weg weten. Vijf dagen per week komen de kinderen 's morgens samen in de miniclub waar ze samen spelen en plezier maken!

Een keer per week wordt er op de camping een volledige activiteitendag voor uw kinderen georganiseerd. Zo hebt u lekker een dagje voor uzelf. Afhankelijk van de periode en het aantal kinderen wordt het programma van de miniclub aangepast. De kinderen hebben onder begeleiding van hun ouders toegang tot het marmotten-themapad boven aan de stoeltjeslift.

Voor baby’s en de allerkleinsten

U kunt uw kinderen vanaf 3 maanden achterlaten (op reservering) bij de kinderopvang die zich op 0,2 km van Montclar bevindt, uw kinderen zijn hier in goede handen.

Bij L'Etoiles des Neiges hebben we zelfs douches en baden speciaal voor kinderen.

Uitleen- en verhuurdienst van vouwbedjes, kinderstoelen en hekjes (wel reserveren en afhankelijk van de beschikbare voorraad).

Miniclub voor kinderen van 5 tot 12 jaar

Je hebt het al begrepen, in L'Étoile des Neiges is de natuur een levenswijze. Wij stellen de kinderen activiteiten voor die hen toelaten onze omgeving te leren kennen: een park met geiten en een ezel, tipi's bouwen en binnenspelletjes in de grote speelruimte die voor hen is voorbehouden.

Schattenjacht, Olympische Spelen, kermis, gezinszoektocht, …

Ook in de activiteitenzaal zijn ze welkom

Er valt altijd wel iets te beleven: workshops, repetities voor optredens, minidisco, enz.

De speeltuin

Op een afgesloten, schaduwrijke plek begroeid met gras staan grote houten speeltuigen: een draaimolen, een wippaard, een glijbaan, een hangbrug, schommels, enz.

Ook sport staat op het programma

Een multisportterrein, voetbal, basketbal, volleybal, skaten, tennis, tafeltennis, petanque: bij ons leer je wat teamgeest is en maak je een heleboel vriendjes.

Speciaal voor de kinderen werd een overdekt recreatiebad aangelegd, dat van 30 tot 120 cm diep is.

 

Voor uw tieners

Vanaf de camping worden gratis of betaalde activiteiten georganiseerd: rafting, boomklimparcours, bivaktochten…

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het gehde jaar goepened :

 • Laagseizoen : van 10u tot 12u, 5d/7
 • Hoogseizoen : van 10u tot 12u en van 15u tot 17u, 5d/7

In de winter kunnen de openingstijden anders zijn.

De dag van Cynthia, 9 jaar

10u
Is het niet geweldig om wakker te worden in de bergen, midden in de vrije natuur? Het ontbijt staat al klaar: op het terras staat vers brood dat nog lekker warm is!

11u
Vandaag gaan we de 'Trottinerbe' uitproberen: we nemen de kabelbaan naar de top van de berg en gaan dan met een extra brede step speciaal voor ruig terrein weer naar beneden!

15u
Vanmiddag gaan we samen met het animatieteam tipi's bouwen in het bos. Dat vind ik geweldig! Zodra we terug zijn op de camping, ga ik naar het zwembad.

20u
Tijdens de avondmaaltijd plannen we met papa en mama het programma van morgen. Mountainbiken? Klimmen op de Via Ferrata? Wandelen? Onze dag zal goed gevuld zijn.

×