Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Baie de Douarnenez Douarnenez, Finistère

« Een authentieke vakantie in de natuur, vlak bij de kusten van de Finistère en de oceaan »

8 10 322 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village La Baie de Douarnenez

Kom applaudisseren voor de idolen van een hele generatie tijdens het muziekfestival van de Vieilles Charrues, ontdek de lokale gebruiken tijdens het Interkeltisch Festival van Lorient… De evenementen rond camping La Baie de Douarnenez zijn niet compleet als u niet bent geweest! Gun uzelf een intense vakantiebeleving bij Yelloh! Village!

Kom in de maand juli, tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in Bretagne, voor een unieke muziekervaring naar het Festival des Vieilles Charrues in Carhaix.
Kom op vakantie naar een Yelloh! Village camping en ontdek of herontdek de Keltische cultuur en muziek tijdens het Interkeltisch Festival in Lorient. Muziek, dans, optochten of cultuur: de Keltische sfeer staat centraal tijdens uw vakantie!
Breng tijdens uw verblijf in Bretagne met familie of vrienden een bezoek aan het Filmfestival van Douarnenez. Aandacht voor vergeten volkeren en festiviteiten gaan er wonderwel samen.
Breng tijdens uw vakantie in de Finistère een bezoek aan het Festival van Cornouaille en ontdek de Bretonse cultuur. Opvoeringen, concerten, animatie … zo wordt uw vakantie een heel bijzondere ervaring!
Een bezoekje aan het Festival du Bout du Monde is een must tijdens uw campingvakantie in Bretagne. Dit knallende muziekfestival tegen een prachtige achtergrond zal zowel jong als oud aan het dansen krijgen.
Ontdek tijdens uw campingvakantie het ‘Fête des Bruyères’ (heidefeest). Dit authentieke feest is een uitgelezen gelegenheid om met familie of vrienden eindeloos van de traditionele Bretonse gezelligheid te genieten.