De diensten van camping La Baie de Douarnenez

Kom en ontdek alle diensten van de camping La Baie de Douarnenez: het hele team zal er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en u zo optimaal mogelijk te laten genieten van uw verblijf. Een kruidenierswinkel, restaurant, verhuurdiensten en zelfs een conciërgedienst: er is hier aan alles gedacht! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 800m

  Conciërgedienst : De receptie staat voor u klaar!

  Wie wil er tijdens de vakantie nu niet gebruik kunnen maken van echte conciërgediensten? Het Yelloh! Village La Baie de Douarnenez wil het u heel graag naar de zin maken. De medewerkers van onze receptie zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen, van toeristische informatie tot het reserveren van een tafel in een restaurant, zonder de verhuur- en uitleenservice te vergeten, of welke andere wens u ook maar kunt hebben… Geen twijfel mogelijk: u bevindt zich hier in een van de mooiste campingdorpen! 

  Voor lekkere honger of stevige trek

  Op de camping vindt u een restaurantservice van kwaliteit! Voor lekkere honger of om iets te drinken met vrienden, is er een snackbar aan de rand van het zwembad. En als u echt honger hebt, kunt u een afhaalgerecht kiezen dat u in uw cottage opeet of u komt gezellig in ons restaurant-pizzeria eten. 

  Een kruidenier voor uw boodschappen

  Voor een barbecue met de buren op de camping, de laatste ingrediënten voor een picknick, om de dag met vers brood en de krant te beginnen of voor de onmisbare strandaccessoires die u vergeten bent. De kruidenier van de camping is goud waard! 

  ×