Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Baie de Douarnenez Douarnenez, Finistère

« Een authentieke vakantie in de natuur, vlak bij de kusten van de Finistère en de oceaan »

8 10 322 scores Recensies

Sporten, animaties en activiteiten op camping La Baie de Douarnenez

Een vakantie in Bretagne is een mooie gelegenheid om talloze activiteiten voor het eerst of opnieuw te ontdekken! Op camping La Baie de Douarnenez kunt u kennis maken met talloze sporten, gezellige momenten beleven en andere facetten ontdekken van de streek. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Vissen
Speelzaal
Minigolf
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken
Casino
Zeilwagen rijden
Kitesurflessen
Zwemlessen
Windsurflessen
Duiklessen
Surflessen
Zeillessen
Paintball
Zweefvliegen
Pretpark
Avonturenpark
Ruitercentrum
Golf

Een familiecamping

U bent hier op vakantie op een camping die speciaal is ingesteld op families en waar u onvergetelijke momenten kunt beleven met de hele groep! Vlak bij uw accommodatie vindt u een speelterrein voor kinderen, een multisportpark en opblaasstructuren die allemaal vrij toegankelijk zijn. Alles om samen met de kinderen te lachen en plezier te maken! 

Natuuractiviteiten

Er zijn zoveel manieren om de natuur in de streek te ontdekken en van de buitenlucht te genieten! Actief, sportief of meditatief: de camping heeft alle vakantiegasten iets te bieden! Er is de minigolf of de vijver, waar u een partijtje kunt vissen of gewoon wandelen langs de oevers, de keuze is aan u... Recht tegenover de camping bevindt zich ook een trimparcours. De gelegenheid bij uitstek om met de hele familie aan de conditie te werken!

Oceaan en strand in de buurt

De Finistère is een streek waar de oceaan alom vertegenwoordigd is. Zij heeft een hoofdrol gespeeld in de vorming van de landschappen, de geschiedenis en de cultuur van dit gebied. En dankzij haar kunt u oneindig veel activiteiten beoefenen: kitesurfen langs het strand, kajakken tussen de eilanden, een zeilcursus volgen of een tocht maken op zee, in een motorboot of op een oud zeilschip. U zult zien: de oceaan heeft zoveel te bieden… 

Laat u verleiden door de Finistère

Met kleine vissershaventjes, weelderige landschappen en dorpjes zoals op ansichtkaarten is de Finistère één grote uitnodiging tot ontdekking. Wandelen, fietsen of parapenten, er zijn talloze manieren om deze mooie streek te ontdekken! Vanaf de camping kunt u met een gids wandelingen maken. Een plaatselijke begeleider laat u kennis maken met alle wonderen van de Finistère! U vindt hier ook talloze fietsroutes, een manege en zelfs een parapenteschool! 

Gezellige avonden met de hele familie

Als de zon onder gaat, is de dag nog niet voorbij! Er worden geregeld avonden georganiseerd op de camping: disco, dartswedstrijden, goochelaar, karaoke of een quiz met de familie. Neem het op tegen uw campingburen!  

×