Zwembad en waterpark in camping La Baie de Douarnenez

De stranden van de Finistère in de buurt, een verwarmd en overdekt zwemparadijs met pierenbad en kleine glijbaan... er is volop keuze bij Yelloh! Village La Baie de Douarnenez! Er wacht u veel waterpret, in alle soorten en maten! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Glijbanen

  Een verwarmd en overdekt aquapark

  Met zijn overdekte zwembaden, verwarmd tot 29°C, geniet u van het begin tot het einde van uw verblijf van zwemplezier ongeacht de buitentemperatuur! Zelfs koukleumen springen hier met veel plezier het water in! 

  Waterpret voor de hele familie!

  Er wordt veel aandacht besteed aan uw kinderen, ook in het aquapark! Er zijn baden met verschillende dieptes zodat iedereen in de Finistère zijn hart op kan halen in het zwembad. De kleintjes kunnen veilig zwemmen in de verwarmde peuterbaden, buiten of binnen, of ze kunnen heerlijk van de glijbaan roetsjen!  Voor wie echt durft is er de 35 meter lange glijbaan! Sensatie gegarandeerd! 

  Strand

  Farniente, zonnebaden, zwemmen, watersporten of zandkastelen bouwen: dit kunt u allemaal doen op een paar kilometer van de camping, op het strand van Sables Blancs. Dit heeft de reputatie een van de mooiste Bretonse stranden te zijn:  u zult met eigen ogen zien dat dit geen fabeltje is. 

  ×