Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Bastiane Puget-sur-Argens, Var

« De ideale uitvalsbasis om de Provence te ontdekken, tussen de Middellandse Zee en de Gorges du Verdon »

8.7 10 414 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village La Bastiane

Wilt u het programma weten van uw komende vakantie aan de Côte d’Azur? Overkijk de vele evenementen in de buurt van het Yelloh! Village La Bastiane en beleef de vakantie van uw leven in het zuiden van Frankrijk met het Euro Festival Harley Davidson, de Bravade van Saint-Tropez, het Festival des Grimaldines…

Op 16, 17 en 18 mei vindt in Saint-Tropez de ‘Bravade’ plaats: een feestelijk en ontroerend eerbetoon aan alle soldaten en mariniers die de stad ooit verdedigden.
Loop enkele dagen mee in het kielzog van de grote namen van het witte doek tijdens het Festival van Cannes. Een bijzondere ervaring om met vrienden of familie van te genieten tijdens uw campingvakantie!
Ontdek deze zomer het Festival van Ramatuelle, een theater- en variétéfestival dat u in een wonderlijke artistieke wereld onderdompelt!
Ontdek het Festival Les Grimaldines en geniet in de oude stadskern van Grimaud van een gevarieerd programma met tal van voorstellingen en concerten. Ideaal voor een uitje met familie en vrienden!
Houdt u van Formule 1? Mis dan in geen geval de Grand Prix van Frankrijk en vergast uw hele familie op een flinke portie spanning en sensatie tijdens uw campingvakantie!
Volg samen met uw familie tijdens de laatste week van september de zeilregatta’s in Saint-Tropez en ontdek de wonderbaarlijke wereld van de zeiljachten in de Golf van Saint-Tropez.