Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Clairière La Tremblade , Charente-Maritime

« Een gezellige familiecamping midden in het bos van La Coubre »

8.0 10 439 scores Recensies

In de buurt van camping La Clairière

Bent u op vakantie in het Yelloh! Village La Clairière? Super! Dan kunt u profiteren van de niet te missen bezienswaardigheden van de Charente-Maritime. Kent u La Rochelle? Ontdek de oude haven, de middeleeuwse torens en het historische stadscentrum. Profiteer van de vele cruises en verken de eilanden Aix en Ré. Met de hele familie gaat u Fort Boyard of een van de grootste aquariums van Europa bekijken. De regio opent zijn deuren voor u.

Camping La Clairière
Rue du Bois de La Pesse
17390 La Tremblade
FRANKRIJK
+33 (0)5 46 36 36 63

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 45° 46' 23''
Lengtegraad: W 1° 10' 0''
Bereken uw route


Ligging
La Tremblade, 2.9 km
Luchthaven van La Rochelle, 69 km
Station van Royan, 27 km
Een familie-uitstapje in het groen? Wat dacht u van een wandeling in het domaniaal bos van La Coubre: een aanrader voor wie tot rust wil komen!
Een niet te missen activiteit waar de hele familie van geniet? Een bezoek aan Fort Louvois natuurlijk! Bewonder de architectuur en laat u meeslepen door zijn geschiedenis.
Viert u vakantie in de Gironde? Dan is een bezoekje aan de schitterende vuurtoren van Cordouan een absolute must. Ontdek samen met uw familie of vrienden zijn bijzondere geschiedenis.
Weet u waar een van de beroemdste dierenparken van Europa te vinden is? In La Palmyre! Hebt u er nog nooit van gehoord, dan moet u vooral verder lezen …
U kijkt uit naar een flinke portie natuur tijdens uw vakantie in de Charente-Maritime? Op naar La Tremblade dan! Het bos, het strand en de oceaan overtreffen al uw verwachtingen.
Te midden van de natuurlijke baai van Bonne-Anse ontvangt de badplaats La Palmyre u tijdens uw vakantie. Laat u verleiden door de unieke sfeer van deze stad, gelegen in een prachtig natuurlijk kader, tussen bos en oceaan, tussen stranden en wandelpaden. Een campingvakantie in La Palmyre, in Charente-Maritime, zal groot en klein in verrukking brengen!
Bezoek tijdens uw vakantie de hoofdstad van de Charente-Maritime, La Rochelle. De niet te missen bestemming tijdens uw vakantie: gastronomie, erfgoed, geschiedenis ... Ga deze havenstad ontdekken: hij heeft vele verrassingen voor u in petto!
Een eiland badend in het licht, waar natuur, cultureel erfgoed en recreatie hand in hand gaan. Ontdek l'île d'Oléron, het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust, en geniet er van een onvergetelijke campingvakantie. Het eiland is een paradijs voor sportieve vakantiegangers, liefhebbers van thalassotherapie, wandelaars en... levensgenieters. Het is tegelijk wild en ongerept, modern en authentiek, maar altijd verrassend en gezellig. Het "Ile de Lumière" is een bestemming vol charme en ontdekkingen tijdens uw campingvakantie aan de Atlantische kust.
Viert u vakantie in de Charente-Maritime? Dan hebt u vast al van Rochefort gehoord. Bent u er zelf nog nooit geweest, dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met deze verrassende stad.
Royan is de hoofdstad van de Côte de Beauté en ligt aan de Atlantische kust in Charente-Maritime. Geniet van een geslaagde Yelloh! Village vakantie tijdens uw campingverblijf in Royan.
U viert vakantie in de Charente-Maritime? Super! Dan moet u beslist een bezoek brengen aan Talmont-sur-Gironde, een buitengewoon charmant stadje in de buurt van uw camping dat tal van troeven achter de hand houdt. U bent er van harte welkom!
×