Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Clairière La Tremblade , Charente-Maritime

« Een gezellige familiecamping midden in het bos van La Coubre »

8.0 10 439 scores Recensies

Uw huuraccommodaties op camping Yelloh! Village La Clairière

De keuze van de bestemming? OK, dat wordt de Charente-Maritime. Campingkeuze? OK, La Clairière. En uw accommodatie? Wat? Hebt u die nog steeds niet gekozen? Maakt u geen zorgen, u bent hier aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze aan cottages en tenten voor 2 tot 6 personen. Kijk, vergelijk en kies de accommodatie die bij u past. 

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk Galon D’Or - Premium

Blokhutten in een autovrije, boomrijke wijk … wat beters kunt u zich wensen voor uw vakantie op camping La Clairière. Met deze accommodaties geniet u gegarandeerd van al het benodigde comfort en dienstverlening van kwaliteit. Wat u kunt verwachten? Ruime huuraccommodaties met een unieke, originele inrichting. Kies nu de hut die bij u past! 

Wijk L’Embellie - Premium

Zeer comfortabele chalets, een autovrije, boomrijke wijk, diensten van topkwaliteit … Ja, dat is wat u kunt verwachten als u in een van de accommodaties van de wijk L’Embellie verblijft. Op camping La Clairière is aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat uw verblijf precies zo wordt als u het zich had voorgesteld: fantastisch! Wilt u er meer van weten? Ontdek de huuraccommodatie van uw volgende vakantie.

Wijk Pin Parasol - Premium

Midden in een autovrije, ingerichte natuurlijke omgeving geniet u in de wijk van camping La Clairière. Gun uzelf het beste voor uw vakantie. Uw kinderen kunnen in alle veiligheid op de paden spelen en u? U profiteert van de vele diensten in deze wijk: eindschoonmaak inbegrepen, gratis wifi, lakens en handdoeken voorzien … Bevalt u dat? Ja? Ontdek nu meteen de cottages die u zullen overtuigen. 

Onze andere accommodaties

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×