Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Zwembad en waterpark in camping La Clairière

Wat trekt uw aandacht als u een camping aan het kiezen bent? Een groot aquapark? Glijbanen? Een overdekt, verwarmd zwembad? Een peuterbadje? Waterspelen voor de kinderen? Weet u: dat alles hebben wij voor u op camping La Clairière! Glimlach, u hebt zojuist de ideale vakantie voor uw familie gevonden! Zwemmen, luieren en spelen wordt het voor u.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Lagune
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een aquapark voor de hele familie

  Het is heerlijk om samen met uw dierbaren mooie momenten te beleven, maar het is nog leuker als u zich met z’n allen in het aquapark vermaakt. Groot en klein genieten van zwemplezier op camping La Clairière. Ontdek de prachtige lagune! Dit is een zone van 1.300 m² met een tropische sfeer en watervallen. 1.700 m² fijn zand met ligstoelen, palmbomen, parasols en een als strandhut verklede bar nodigen uit tot ontspanning. Zwemmen, luieren en cocktails, dat is toch een geweldig programma? Regent het vandaag? Geen paniek, u kunt in het overdekte verwarmde zwembad zwemmen. De camping heeft overal aan gedacht! U bent er even helemaal uit in de Charente-Maritime.

  Geluk voor groot en klein

  Wat zult u zich vermaken in het aquapark van camping La Clairière! Kom van de glijbaan afglijden: 55 meter afdaling en lachen, uw kinderen zullen er dol op zijn en u ook! De kleintjes kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin van 230 m² met 17 spelletjes, om te rennen, elkaar nat te spetteren en zich uit te leven. En omdat we allemaal grote kinderen zijn, kunt u met ze meespelen. Bovendien kunnen de kleintjes met waterplezier kennismaken in het peuterbadje. Op camping La Clairière is niemand te jong of te oud om zich te vermaken, u kunt dan ook volop van uw vakantie genieten! 

  Stranden in de buurt van de camping

  Uw vakantie in de Charente-Maritime heeft een zilte smaak! Dat is te danken aan de vele stranden in de buurt van uw Yelloh! Village. Op de stranden Mus du Loup en La Cèpe op slechts 3 km van de camping vindt u uitgestrekte fijnzandstranden en de zee zover uw oog reikt. U kunt de prachtige landschappen tussen het strand en de dennenbossen bewonderen, een perfecte combinatie tussen land en zee. Op de fietspaden onder de zeedennen profiteert u maximaal van deze uitzonderlijke landschappen. Dit wordt een onvergetelijke vakantie! 

  ×