Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Marende Argelès-sur-Mer, Pyrénées Orientales

« Een boomrijke familiecamping in de Pyrénées-Orientales op 200 meter van de Middellandse Zee »

8.3 10 403 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village La Marende

Op naar de Pyrénées-Orientales voor een zonovergoten vakantie aan zee! In het Yelloh! Village La Marende beleeft u een geanimeerde vakantie boordevol activiteiten voor de hele familie. Vakantie vieren in het zuiden van Frankrijk en bovendien op camping La Marende: het klinkt als het perfecte recept voor een onvergetelijke vakantie!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Gym / stretching / aërobics / fitness
Collectieve sporten
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Strandvolleybal 2 km
Kanovaren/kajakken 2 km
Casino 2 km
Klimlessen 16 km
Kitesurflessen 7 km
Windsurflessen 2 km
Zeillessen
Paintball 15 km
Zweefvliegen 30 km
Avonturenpark
Vissen
Duik 3 km
Ruitercentrum 1 km
Klimmuur of -ruimte 3 km
Tennisplein 3 km

Activiteiten voor de hele familie

Houdt u van een sportieve vakantie, dan wordt u hier op uw wenken bediend. En u kunt maar beter goed voorbereid zijn want er staat heel wat op het programma: aquagymles, fitness, conditietraining … En dan vergeten we nog de diverse toernooien: pingpong, petanque, volleybal, handbal, voetbal, darts … Stuk voor stuk activiteiten waar u samen met vrienden of familie van kunt genieten. Hebt u overigens al uitgemaakt wie de te kloppen man (of vrouw) wordt deze zomer? Uw zoon of dochter? Uw wederhelft? Uw beste vriend?

Sportieve vakantie aan zee

Houdt u ook zo van de Middellandse Zee vanwege de kilometerslange fijnzandstranden waar het heerlijk relaxen is? Op camping La Marende leert u de grote blauwe waterplas ook waarderen om zijn grote aanbod aan watersportactiviteiten.

 

Op 200 meter van uw Yelloh! Village ontdekt of herontdekt u in strandclub Emeraude het plezier van peddelsurfen, kajakken of catamaranzeilen. 800 meter verderop, in Argelès Aventure, kunt u zich aan water jumping, canyoning of een boomklimparcours wagen. En waarom gaat u niet een keer duiken in de haven van Argelès? In Saint-Cyprien tot slot kunt u met de hele familie van de waterglijbanen roetsjen. Gewoon onvergetelijk, zo’n dagje Aqualand!

De prachtige omgeving

De Côte Vermeille, het Catalaanse hinterland … Maak met familie of vrienden een wandel- of fietstocht om deze buitengewone regio te leren kennen. U raakt er niet over uitgepraat! Maar misschien maakt u de tocht liever te paard? Dat treft! De Kentucky Ranch op nauwelijks een kilometer van de camping biedt tochten te paard aan. Zo komt iedereen aan zijn trekken, niet? 

__

Uw Avonden

Meer weten?

Animatie, muziek, shows, dolle pret, een fijne sfeer … De avonden zijn in één woord onvergetelijk! Wat zou u ervan denken om tijdens uw vakantie op camping La Marende lekker mee te feesten?

×