Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Petite Camargue Aigues-Mortes, Gard

« Een verwarmd zwemparadijs van 1000 m² met glijbanen midden in de Camargue, op 3 km van het strand »

8.2 10 1082 scores Recensies

Sportieve activiteiten ter plaatse: camping La Petite Camargue

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat biedt de camping La Petite Camargue animaties en activiteiten, aan voor elk wat wils. De camping heeft zelfs een manege waar u paardrijles kunt nemen of tochten kunt maken door de Camargue. Sport, ontspanning: ieder zijn voorkeur!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Gym / stretching / aërobics / fitness
Duik
Speelzaal
Collectieve sporten
Ruitercentrum
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken
Casino
Kitesurflessen
Windsurflessen
Zeillessen
Paintball
Pretpark
Avonturenpark
Vissen
Watersportclub
Golf
Tennisplein

Passie voor paarden

Afspraak in het ruitercentrum met Max en zijn team om op verkenning te gaan door onze Camargue op een domein van 40 ha. Paardrijlessen op basis van beschikbaarheid en niveau, paardrijtochten in het pijnboombos, en ponytochtjes voor jonge ruitertjes, geniet van onvergetelijke momenten!

Fit blijven

In La Petite Camargue kan je tal van sporten beoefenen: gym tonic, volleybal, basketbal, voetbal, tafeltennis, aquagym, petanque, mountainbike, ... Er worden ook toernooien georganiseerd.

Voor liefhebbers van rennen, fietsen of gewoon wandelen is het fijn om te weten dat de camping aan de rand van een dennenbos ligt. U zult het zien, u zult het fantastisch vinden! Beoefen een watersport met onze partners www.club30kite.com , www.windsurfpark.com , www.camargue-paradise.com.

Na het sporten lekker ontspannen. Wij hebben een bibliotheek met meer dan 1.000 boeken die je gratis kan uitlenen!

De voor de streek typische Ferrades

Geniet tijdens uw vakantie van de tradities van de Camargue! De camping organiseert regelmatig excursies naar midden in de natuur gelegen stier- en paardenfokkerijen. Hier kunt u bekijken hoe trotse, op hun paard gezeten veehoeders de dieren brandmerken, waarna u samen met hen midden in de natuur de maaltijd gebruikt! 

De onmiddellijke omgeving van camping

Ons domein van 40 hectare werd speciaal voor u aangelegd, met ter plekke een wandelroute en een klein dierenpark. Genoeg om het de hele familie naar de zin te maken! 

Langs het oude kanaal kan je ook in alle vrijheid vogels, eenden en roze flamingo’s observeren. In de weiden kunnen de paarden van onze fokkerij vrij rond rennen en vanaf de maand april zetten de kleine veulens hun eerste stappen.

Ga heerlijk wandelen op ons ontdekkingspad en ontdek de schitterende fauna en flora van de Camargue.

Het dierenpark van de camping

Vinden uw kinderen het leuk om bij de dieren te gaan kijken? Dan zullen ze vast en zeker veel plezier beleven aan het dierenpark van camping La Petite Camargue. Er zijn eenden, Canadese ganzen, Ouessantschapen, dwerggeiten, herten, ezels en heel veel andere dieren! En ja, één ding is zeker, het park werd aangelegd tot groot plezier van jong … en oud! 

__

‘s Avonds

Meer weten?

Nog mooier, nog gekker, nog verrassender, spectaculairder of verbluffender: het Yelloh! Village La Petite Camargue doet er alles aan om uw avonden nog fantastischer te maken. De avonden staan duidelijk in het teken van feesten en opwindende momenten.

×