Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping La Plage Le Guilvinec, Finistère

« Direct aan één van de mooiste stranden van Bretagne, met verwarmd zwembad »

8.4 10 894 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village La Plage

Ontdek Lorient en zijn Interkeltisch Festival, of de stad Ploemeur tijdens zijn feestelijke donderdagen… De Morbihan laat zich ontdekken dankzij de vele evenementen, tot groot plezier van de hele familie! Een vakantie op camping La Plage is gegarandeerd een ongeëvenaarde ervaring…

Aloha Attitude nodigt u uit om in Bretagne diverse boardsporten te ontdekken. Profiteer van uw campingvakantie om deel te nemen aan een unieke sportieve happening in Frankrijk!
Kom in de maand juli, tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in Bretagne, voor een unieke muziekervaring naar het Festival des Vieilles Charrues in Carhaix.
Kom op vakantie naar een Yelloh! Village camping en ontdek of herontdek de Keltische cultuur en muziek tijdens het Interkeltisch Festival in Lorient. Muziek, dans, optochten of cultuur: de Keltische sfeer staat centraal tijdens uw vakantie!
Breng tijdens uw vakantie in de Finistère een bezoek aan het Festival van Cornouaille en ontdek de Bretonse cultuur. Opvoeringen, concerten, animatie … zo wordt uw vakantie een heel bijzondere ervaring!