Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Plage Le Guilvinec, Finistère

« Direct aan één van de mooiste stranden van Bretagne, met verwarmd zwembad »

8.1 10 904 scores Recensies

Sport en activiteiten: Vakantieclub La Plage

Met de talloze activiteiten die overdag en ´s avonds op Yelloh! Village La Plage worden georganiseerd, hoeft u zich niet te vervelen! Het strand, met al zijn watersportactiviteiten, is hier het hoogtepunt: u kunt hier leren surfen, zeilen en zelfs leren duiken! Onze partners bieden tevens talloze activiteiten aan voorkeurstarieven: paardrijden, strandzeilen, kajak, peddelsurfen…

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Fitnesslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 300 m
Casino 25 km
Zeilwagen rijden 6 km
Kitesurflessen 10 km
Windsurflessen 300 m
Duiklessen 5 km
Surflessen 6 km
Zeillessen 300 m
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 4 km
Paintball 30 km
Zweefvliegen 70 km
Pretpark 117 km
Avonturenpark 8 km
Vissen 5 km
Watersportclub 300 m
Golf 35 km
Bioscoopzaal 5 km
Skatepark 4 km

Voor een verkwikkende vakantie

In het campingdorp en op het strand kan je heel wat sporten beoefenen: beachvolleybal, tennis, kajakken, boogschieten, aquagym, waterpolo, basketbal, voetbal, watersporten, ... Alle dagen organiseren onze animatoren leuke sporttoernooien.

Over het water glijden

Maak van uw vakantie gebruik om uw grenzen te overschrijden, trotseer de golven en de wind aan boord van speciale vaartuigen onder leiding van professionals. Peddelsurfen, kajak, windsurfen, catamaran, kitesurfen, Optimist voor de jongeren...Er is voor iedereen een geschikte activiteit om volop nieuwe ervaringen op te doen… Altijd op de prachtigste plekken, in het zuiden van de Finistère.

Surfen en zeilen

Bretagne leeft met passie op het ritme van de wind en de getijden. Kom windsurfen en catamaranzeilen onder professionele begeleiding van het "Spot nautique".

www.centrenautiqueduguilvinec.com

Video Sport en Activiteiten

Klimparcours in de bomen

Ga midden in de natuur op avontuur, aan de rand van een zee-engte. Hier vindt u boomklimtrajecten voor alle leeftijden, vanaf 5 jaar. 

Wandeltochten

De gemeente Penmarch, waar de camping in ligt, telt 32 km uitgestippelde paden voor korte en lange wandeltochten. De beroemde GR34, ook wel het Douanepad genoemd, maakt er deel van uit! Ga wandelen en ontdek Saint-Guénolé, de Pointe de Penmarc’h, Kérity, tot aan de majesteitelijke vuurtoren van Eckmühl over de kustpaden. 

Paardrijden

Voor paardenliefhebbers, ongeacht hun niveau, beschikt de Bretonse kust over ruiterparcours. Kom rijden op het schitterende strand van la Torche en geniet van de verkwikkende zuivere lucht en het ritme van de getijden.

Fietspaden

Spring op de fiets en volg een van de vele fietspaden direct vanaf de camping. Ontdek Bretagne in uw eigen tempo!

__

Uw avonden

Meer weten?

Iedere avond in het hoogseizoen en zes avonden per week in het laagseizoen stelt camping La Plage een programma voor om uw avonden op te luisteren: concerten, shows, cabaret, thema-avonden, minidisco, ...

×