Welzijn op Yelloh! Village La Plage du Dramont

Wat als u van uw campingvakantie in de Var zou profiteren om wat stoom af te blazen? Dat is in elk geval mogelijk op de camping La Plage du Dramont met vele wellnessvoorzieningen.

Laat u verwennen met verschillende aangeboden behandelingen en ga daarna helemaal ontspannen terug naar het strand.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Shiatsumassages
  Modelleerbehandelingen/massages
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen

  Een moment om uw hoofd even helemaal leeg te maken

  In de prachtige omgeving van camping Yelloh! Village La Plage du Dramont, hier komt u helemaal tot rust op een natuurlijke manier.

  Een pauze waarin de stress van alledag verdwijnt en ruimte ontstaat voor vakantieherinneringen.

  Maar voor maximale ontspanning biedt de camping in Agay Saint-Raphaël een heuse wellnessruimte. Geniet van een van de vele behandelingen en kom helemaal tot rust. Geniet verder van uw vakantie met een geest en lichaam die weer helemaal in balans zijn.

  Behandelingen op maat

  Om goed voor u te zorgen doet camping La Plage du Dramont een beroep op verschillende dienstverleners van hoge kwaliteit. Zo kunt u de behandeling kiezen die het beste bij u past.

  U kunt uw lichaam bijvoorbeeld toevertrouwen aan de deskundige handen van een schoonheidsspecialiste voor massages, ontharing, lichaams- en gezichtsbehandelingen of hand- en voetverzorgingen ...

  Het is ook mogelijk om stimulerende behandelingen te kiezen. Ontdek onder meer de voordelen van voet- en craniofaciale reflexologie of stimulerende massages. Een ander idee is te kiezen voor stress- en emotiemanagement. Ideaal om nieuwe energie op te doen tijdens uw vakantie in de Var.

  ×