Camping La Plaine Ruoms, Ardèche

« In een wijnstreek, op een steenworp afstand van de Gorges de l'Ardèche, pal aan de rivier »

8.5 10 513 scores Recensies

Camping La Plaine: gezinsdorp voor kinderen en tieners

Camping La Plaine heeft ook aan uw kinderen gedacht: er zijn animatieclubs voor verschillende leeftijden. Ze kunnen er deelnemen aan sportactiviteiten, wedstrijden, voorstellingen en knutselactiviteiten! Daarnaast is er ruimte voor spelletjes of minigolf. 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

De Kids Club is de perfecte manier om uw kinderen gelukkig te maken tijdens hun vakantie op de camping! Ze kunnen er meedoen met talrijke animaties.

 • grote spellen
 • kindervoorstellingen
 • creatieve workshops
 • minidisco

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Zoekt u activiteiten die speciaal voor uw kinderen georganiseerd zijn? U vindt ze in de Junior animatieclub.

 • grote spellen
 • sporttoernooien
 • kindervoorstellingen

Club Teens: 13-17 jaar

Hoogseizoen

Plaats voor de tieners! In juli en augustus kunnen tieners in de Teens Club profiteren van talrijke activiteiten en animaties, aangeboden door ons speciale team.

 • grote spellen
 • sporttoernooien
 • tienershows

De infrastructuur

Peuterbad, multisportterrein, speeltuin, midgetgolf, tweetalige animatoren (in het hoogseizoen).

De Yelloh! Clubs

De Mini club verwelkomt kinderen tussen 5 en 7 jaar en de Junior club is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De animatoren en animatrices organiseren creatieve en ludieke activiteiten voor uw kinderen, aangepast aan hun leeftijd. Tekenen, schilderen, schattenjacht, minigolf, ze zullen zich zeker amuseren en volop van hun vakantie kunnen genieten. Niet te vergeten ook de minidisco en de show op het einde van de week.

Yelloh! Teens

Tieners tussen 13 en 17 jaar kunnen elkaar ontmoeten en contact leggen tijdens de volleybal, voetbal, badminton- of andere tornooien die door de animatoren georganiseerd worden. 's Avonds is er ook animatie, zoals dansavonden in open lucht en een show op het einde van de week.

Je kinderen en ons zwemparadijs

Onze zwembaden, glijbanen en het peuterbad werden ontwikkeld om zowel klein als groot plezier te laten maken. Je kinderen zullen uren waterpret beleven en je krijgt ze vast niet uit het zwembad!

De speeltuin

Een speeltuin met glijbanen, een schommel en nog tal van andere leuke speeltuigen voor de allerkleinsten.

Midgetgolf

Een partijtje midgetgolf vinden alle kinderen leuk... en hun ouders ook!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend

Club Kids en Juniors:

 • In het laagseizoen: 5d/7, 2u/dag
 • In het hoogseizoen: 5d/7, van 10u tot 12u en van 16u tot 18u
   

Club Teens: alleen geopend in juli/augustus

De dag van Mirjam, 7 jaar

9u
Het ontbijt is klaar! Papa en mama hebben voor onze stacaravan de tafel gedekt. Wat is er nou leuker om de dag te beginnen dan ontbijten in de vrije natuur!

11u
Vanochtend gaan we met het hele gezin een bezoekje brengen aan een heel mooi klein dorpje in de Ardèche. We hebben er zelfs een markt ontdekt, met heerlijke streekproducten...

15u
Vanmiddag organiseert het animatieteam van de Kids Club een groot spel in de buitenlucht. Alle kinderen zijn erbij! Ik heb deze week al twee nieuwe vriendinnen gemaakt.

20u
De afgelopen week hebben we iedere dag gewerkt aan de voorbereiding van een show. Alles is klaar voor de grote show van vanavond... Mijn ouders zullen het geweldig vinden!

×